צלצול:מִקצוֹעִי
ערב טוב לכולם,
אני מחפש באופן פעיל 2 עותקים (אחד בשבילי ואחד לאבי) של מתאם ה-Kinect ל-Xbox One S/X אבל בלתי אפשרי למצוא אותו במלאי במחיר הרשמי שלו של 39.99 אירו.
יש טובאֲמָזוֹנָהב-129.99€ אבל, יבוא אנגלית עסקה כל כך גרועה וכבונוס, במחיר משולש, אין סיכוי שאוציא כל כך הרבה.
דרך איביי, אתה יכול בקלות לקבל מעל 60 אירו מבלי לספור עמלות מכס שכן מדובר בייבוא מארצות הברית ולכן, שוב, יש בעיה בטיפול.
לפי התמיכה של Xbox, המתאם קיים במלאי ב-חנות מיקרוסופטאך עם זאת, הוא מוצג ללא הרף כחסר במלאי...
בחנויות פיזיות, חי בבלגיה, ניסיתי כמה מותגים: Smartoys, Vandenborre, Fnac ו-MediaMarkt.
מלבד Vandenborre שאמר לי שהם לא מוכרים שום דבר שקשור לגיימינג, כולם אמרו לי שהמתאם כבר לא יוחזר למלאי ושלא נשאר להם כלום. עוד יותר גרוע עם Smartoys לשם לקוח היה מגיע רק לפני כמה ימים וקונה את כל המלאי של כל החנויות!
המשוב מכמה אנשי קשר של מיקרוסופט בלגיה הוא שבניגוד למה שאומרים החנויות, המתאם לא בסוף הייצור בניגוד לקינקט (הגיוני, איך אנשים יגיבו אם הם יצטרכו להיפרד מהקינקט שלהם אם כמוני, יש להם כמה משחקי Kinect ספציפיים ובלעדיים שהם משחקים מעת לעת?)...
בכל מקרה, למישהו יש אתר שבו אני יכול להשיג 2 עותקים של המתאם הזה במחיר הרשמי חדש או, אולי זול יותר משומש ופונקציונלי לחלוטין?
תודה מראש על עזרתך,
מלווין.
צלצול:מוּמחֶה
היי, האם אתה יודע שאתה יכול לבקש אחד בחינם משירות לאחר המכירה עם המספר הסידורי?
בכל מקרה שלחו לי אחד לבקשתי, היה לי אותו עם ה-XBox הראשון שלי אבל אני חושב שהקינקט "לבד" חייב להיות תקף אם זה המקרה שלך?
אחרת, ניסית לעבור על שירות לאחר המכירה הטכני של ה-Kinect שלך ולחפש באפשרות "אביזר" או משהו כזה.
תראה אם אתה לא יכול להזמין כזה?
בדיוק, לפי תמיכת Xbox, המתאם זמין באתר שלהם למרות שהוא לא (צרפת או בלגיה).
ההצעה למתאם הסתיימה באפריל 2017... :/
צלצול:מוּמחֶה
אה לעזאזל, זה לא מגניב :/
הם לא יכלו לשלוח לך קישור או להזמין אותו?
זה עדיין טיפשי :/
בכל מקרה בהתחשב במחירים שראית, אתה יכול לקנות את המצלמה לבד בחבילת הפוסט Xbox One S שלה...
סופיין כתב:אה לעזאזל, זה לא מגניב :/
הם לא יכלו לשלוח לך קישור או להזמין אותו?זה עדיין טיפשי :/
בכל מקרה בהתחשב במחירים שראית, אתה יכול לקנות את המצלמה לבד בחבילת הפוסט Xbox One S שלה...
לא, אין קישור ולמרות המשוב שלי, הם ממשיכים לומר שזה במלאי כשלא, זה אזל.
אממ... קינקט מסופק אוטומטית ללא המתאם ואני יודע את זה מכיוון שאבי קיבל את הקינקט שלו זה עתה ועל הקופסה, מדבקה יפה מציינת שיש לרכוש את המתאם בנפרד.
זה מסביר למה אני מחפש 2 עותקים ולא אחד.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל9תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום