עזרה בבחירת משטח ה-go

צלצול:נובו

שלום לכולם, ברצוני לבקש מכם עצה, אני מחפש עצה לבחירתי במשטח עתידי. ברצוני לדעת אם הוא יכול לבצע את המשימות המבוקשות:

אני צריך טאבלט והפורמט מתאים לי בצורה מושלמת.
מצד שני, השימוש שלי הוא כדלקמן:
80% גלישה באינטרנט + הערות onenote ו-Word רישום וציור פלוס מייל.
נדרשים 20%: השקת מכונה וירטואלית: שרת VM 2008 להצגת ניהול, מעט ייזום Powershell או Linux Debian לביצוע קורסים על לינוקס ופקודות מעטפת בסיסיות.
האם אתה חושב שאני יכול להריץ את זה בלי יותר מדי בעיות רק כדי להראות במהירות על צג חיצוני:

דוגמה ליצור משתמשים במודעה, להראות כיצד נוצרת מודעה וכו'... וב-Linux פקודות הפעלה בטרמינל

הנה, הרכישה שלי מהירה בסוף השבוע: מבצע, אני מתלבט בין 4/64 או 8g/128 בגלל תקציב מוגבל, האם תוכל להדריך אותי, תודה מראש על התשובות

צלצול:סֶגֶל

היי, לא, זה לא מספיק. כוח הוא לא בעיה גם אם זה פנטיום, זה אמור לעבוד טוב יחסית בהקשר הזה, הם יעילים עכשיו, אבל קיבולת וזיכרון הם באמת החיסרון הגדול. תצטרך לפחות 12GB של זיכרון RAM כדי להיות נוח ב-VM ולהפעיל כמה תוכניות במקביל, ולפחות 256GB של שטח דיסק, גם אם אף פעם אין מספיק עם מכונות וירטואליות, זה מספיק אם אתה רוצה לצלם תמונה לפני שדרוג ותשווה את הדיסק שלך, או אפילו בלי VM, אתה מסתכן ברוויה שלו בעדכוני Windows הבאים, או אפילו עם החלפת RAM.

צלצול:נובו

תודה על תשובתך, טוב אז אני לא יודע לאן לפנות, התקציב שלי מוגבל מקסימום 700 ואני לא רוצה שני מכשירים, מחשב נייד רגיל וטאבלט אני מחפש חפץ נייד שניתן להשתמש בו לשניהם...........
חשבתי לשים את המכונות הווירטואליות שלי ב-micro sd....

צלצול:מוּמחֶה

מכונות וירטואליות ב-micro-SD הן רעיון ממש גרוע: זה הולך להיות איטי להחריד...

ברור שצריך לשכוח את ה-4/64, הוא עדיין לא יהיה שמיש.

ה-8/128 ניתן לשחק בתנאי שאתה מאוד קפדני בהקצאת המשאבים. VM עם שרת דביאן (ללא ממשק גרפי) יכול להסתפק בשום דבר (128MB של RAM ו-2GB של דיסק מינימום נדרשת תצורה), מצד שני Windows server 2008 פחות "חסכני" (אבל התצורה המינימלית הנדרשת היא גם לא זה לא מפלצתי, ויכול להיות שזה מספיק בשביל מה שאתה רוצה לעשות).

קצת יותר יהיה טוב יותר, אבל אם אין לך את התקציב זה עדיין יכול להיעשות.

צלצול:סֶגֶל

תסתכל על ה-SP4 אחרת או ה-SP5 תמורת 700 אירו, אתה יכול אולי למצוא i5 8/256GB, או את קווי הרוחב 5285/5289/5290 2 ב-1 בשיפוץ מוכר/יצרן.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל14תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה