קריאה לא מובנת לזיכרון וירטואלי

קריאה לא מובנת לזיכרון וירטואלי

חוקי הפורום
לפני יצירת נושא או פרסום הודעה, אנא קרא אתחוקי הפורום

צלצול:חוֹבְבָן

שלום לכולם.
לעתים קרובות יש לי שיחות זיכרון החלפה. כשאני לא צריך.
למשל שימוש בזיכרון 37% שימוש בהחלפה 20%

זה מורגש רק כשאני במקרה צופה בסרטים זורמים במחשב. רובו בלוויין. טלוויזיה באמצעות Ethernet היא בלתי אפשרית במקרה שלי.

זה קורה כאשר המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי. אני שולט בזה בזמן אמת. גם כאשר עומס המעבד הוא 20%.
אני אף פעם לא משחק באינטרנט. קידוד הווידאו מחדש של משתמשי RAM הגדול והידוע אף פעם לא מקפיא אותי.

מא תצורה

8 ליבות 3300
Ram 8 Go DDR 3 800
Nvidia 1050 2 Go Ram.

הורד 6.5 mb/s
ייתכן שההורדה היא שקפאה אבל למה המחשב צריך להחליף אפילו במצב לא מקוון?

נתתי לווינדוס לנהל את זה. 8 ג'יגה-בייט של DDR 3 לא מספיקים כדי, מעת לעת, לצפות בסרט, זה לא נורמלי.
סרט סטרימינג לא צריך כל כך הרבה זיכרון RAM.
קחו למשל את פיירפוקס. זה לוקח לי 37% של ראם = 312 כן אבל גם 21% מהחלפה או 250
סך כל מה שנלקח על ידי כל התהליכים רחוק מאוד מלתפוס את ה-8 GB שלי אז למה זה לוקח לי עד 21% מההחלפה?
מחשב מסוג זה אינו זקוק ל-12 GB של זיכרון RAM.
האם 8 GB צריך להיות ענק לשימוש משרדי? כמובן לא לגיימר קשה!
הכל ללא דופי. מתח, טמפרטורות, SSD מהיר וכו'.

אשמח לחוות דעתך.

שבוע טוב ותודה רבה

צלצול:סֶגֶל

בונז'ור,

אבל למה המחשב צריך להחליף אפילו במצב לא מקוון?

ככה... אני אגיד בגלל שהוא מטפל בתהליכים שלא נגמרו או בעיית דפדוף בעקבות DLs רבים.

מחשב מאוחה היטב?
Win7 או Win10?
האם ה-pagefil.sys שלך נמצא ב-C שלך או במחיצה אחרת?

בתצורה ידנית, עם גודל pagefil.sys בין 12 ל-16 GB, האם זה גם קשה?

צלצול:חוֹבְבָן

ערב טוב
סליחה שאני לא מספיק ספציפי.
W 10 סתיו. בהחלט הכל בסדר. מאוח היטב. 3 HD אבל המערכת לבדה נמצאת על SSD. כל התוכנה מותקנת במקום אחר. Pagefile.sys נמצא ב-C. ניקוי מלא נעשה באופן קבוע עם כלים מיוחדים.
למעשה עבור כל השירותים וכל מה שפועל. על שולחן העבודה בלי לעשות כלום זה לוקח לי 3 GB.
4.8 זמין ובכל זאת W 10 לוקח לי 18% החלפה.
מיקרוסופט אומרת שמ-8 GB לא צריך החלפה. פרט למצב שינה מעולם לא הופעל במחשב שולחני זה. רק מסך בודד והמתנה HD. אין צורך גם בחיסכון באנרגיה.
מוקדם יותר השתלטתי על ההחלפה והגדלתי אותו ל-5 GB בזמן ש-Windows חסמה את 8. אבדוק זאת מחר לאחר אתחול הכרחי. אני אראה צעד אחר צעד אם אני יכול למזער עוד יותר.

ערב טוב ותודה.