אפליקציה Windows mobile

חוקי הפורום
יש לך שאלה אבל לא יודע איפה לשאול אותה? אתה יכול ליצור נושא חדש כאן, והמנחים שלנו יעבירו אותו לפורום הנכון במידת הצורך.

צלצול:נובו

שלום לכולם! הנה הבעיה שלי, הייתי על Nokia Lumia 535 במשך זמן מה, בהתחלה קיבלתי אותו תחת Windows 8.1 כשהמחסום לא עובד. אז, לאחרונה עדכנתי אותו ל-Windows 10 וזה נעשה. מנסה לקבל את אפליקציית המסנג'ר מאותו סוג כמו באנדרואיד, אני לא מוצא אחד בחנות שלי, בוודאי שיש כזה, אבל לאחר ההתקנה, זה לא עובד. אז אני רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון לזה בבקשה.
תודה למי שיגיב.

צלצול:מִקצוֹעִי

בונז'ור,

למרבה הצער, אין פתרון פלא, הרוב המכריע של האפליקציות כבר לא עובדות (כולל מסנג'ר ו-Whatsapp למשל) ואחרות כבר לא יעבדו בקרוב.

מערכת Windows 10 Mobile מתה ואינה נתמכת עוד על ידי מיקרוסופט, הפתרון היחיד הוא לעבור לתחרות אם אתה צריך את האפליקציות הללו.

צלצול:נובו

תודה על תגובתך.
למרבה הצער, אני רק הולך להשתמש ב-Windows שלי כדי לבצע שיחות ובמקרה הטוב לצלם, למרבה המזל בשביל האיכות של אפליקציית pht. לגבי אפליקציות, אני אלך לתחרות

צלצול:יָזוּם

בונז'ור!

אפליקציית ההודעות הנפוצה ביותר בעולם היא WhatsApp, חברה שנמצאת כיום בבעלות פייסבוק. שירות ההודעות השני בשימוש הוא ה-Messenger שבבעלות פייסבוק, אבל האם יש לנו יישום שולחן עבודה באובונטו? התשובה היא כן, ולא רק אחת. במאמר זה נדבר על שניים מהיישומים הללו, הטוב מכולם (עבורי) הוא האפשרות השנייה.

הראשונה מבין האפשרויות זמינה בעמוד messengerforddesktop.com, משם נוכל להוריד לקוח Facebook Messenger בחינם לחלוטין עבורלינוקס, מק וחלונות.במקרה של לינוקס, מה שהכותבים והקוראים של Ubunlog הכי מתעניינים בו, פשוט הורד את חבילת ה-.deb של האפליקציה, פתח אותה עם תוכנית ההתקנה שלנו (כמו GDebi או Gnome Software) והתקן אותה.

אז תנסה.
וקרא כדי לדעת יותר על האפשרות השנייה.
https://ubunlog.com/fr/instalar-faceboo ... er-ubuntu/