צלצול:חוֹבְבָן
ערב טוב
למקרה שחלק מהקורבנות לא ראו את ההודעה ממיקרוסופט
מחשבים עם כוננים קשיחים של Intel SSD6 600, Intel SDD Pro 6000p, כמו גם כוננים קשיחים של Toshiba XG4, XG5 ו-BG3, אינם תואמים לעדכון האחרון של Windows 10.
אפילו ה-Surface Pro של מיקרוסופט, שיצא ב-2017, מצויד ב-SSD6 של אינטל.
זה חייב להיעשות. Surface Pro לאחרונה מבית מיקרוסופט אינו תואם לגרסה העדכנית ביותר של W 10. מוריד את הכובע!
פתרון אחד ויחיד: חזור ל-10 Fall Creator
שום דבר לא אפשרי במשך חודש אחד לפחות.
לילה טוב
נערך לאחרונה על ידיאנט5916 במאי 2018, 11:30, נערך פעם אחת.
צלצול:מִקצוֹעִי
אם גם אנחנו צריכים לחזור ל"XP Fall Creator" אנחנו לא בבעיה!..
ברצינות, אני מוצא שזה באג די ענק...
צלצול:חוֹבְבָן
סְוִיטָה
לכל אלה שיצטרכו לחזור...במשך 4 עד 6 שבועות לפני התיקון, מיקרוסופט אומרת את זה: (שימו לב שסוג זה של נושאים במניפולציות w 10 נמצא בקלות באינטרנט). תמרון זה מוגבל לצערנו ל-10 ימים לאחר העדכון.
מצד שני, לכל אלה, הזהירים ביותר, ששמרו על ה-ISO של גרסת הסתיו, או שמו אותו על מפתח USB, זה יהיה הרבה יותר טוב.
לזמן מוגבל לאחר השדרוג ל-Windows 10, תוכל לחזור לגרסה הקודמת של Windows על ידי בחירה בלחצן התחל > הגדרות > עדכון ואבטחה > שחזור ובחירה באפשרות התחל תחת חזור לגרסה הקודמת של Windows 10. זה ישמור את הקבצים האישיים שלך, אבל זה יסיר אפליקציות ומנהלי התקנים שהותקנו לאחר השדרוג, כמו גם כל שינוי שביצעת בהגדרות. ברוב המקרים, יהיו לך 10 ימים לחזור אחורה.
כדי לחזור אחורה, תצטרך:
שמור הכל בתיקיות windows.old ו-$windows.~bt לאחר השדרוג.
הסר את כל חשבונות המשתמש שהוספת לאחר השדרוג.
דע את הסיסמה שבה השתמשת כדי להיכנס ל-Windows 7 או Windows 8.1 (אם השתמשת באחת כזו).
קח את כונן ה-USB שבו השתמשת כדי לשדרג ל-Windows 10 (אם השתמשת בכזה).
צלצול:סֶגֶל
יש לי 2 Surface Pro 1796s ואין לי בעיות עם Windows 10 אפריל 2018 Update אולי הבעיה קיימת רק בחלק מהדגמים.
צלצול:מוּמחֶה
זה למעשה אינו תואם רק עם כונני SSD של Toshiba ו-Intel.
אני מצדי כבר התקנתי את הגרסה הזו 5 פעמים (עדכון או התקנה נקייה לצורך העניין) על כונני SSD של KINGSTON (A400 בדיוק) ולא נתקלתי בשום תקלה.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום