סקירת מחשב נייד משטח

סקירת מחשב נייד משטח

צלצול:חוֹבְבָן

שלום לכולם,

בדיוק אתמול רכשתי מחשב נייד Surface. זהו דגם 8GB RAM ו-256 SSD, צבע כחול. למרות שאני עדיין מגלה את זה, מה שאני יכול לומר זה שהוא באמת מושלם, במחיר גבוה. כבר הצלחתי לנצל את הוזלת המחיר לסטודנטים (שעולה 1,300 אירו), ומעל הכל, באופן מפתיע למדי, הצלחתי לשדרג ל-Windows 10 Pro בחינם מבלי להזדקק לסנט אחד! אני לא יודע מה איתך, אבל מצאתי את זה די מוזר.

לכל השאר, הוא חלק מאוד, מתחיל מהר מאוד תוך מספר שניות, ו-Windows Hello עושה את העבודה בצורה מושלמת על ידי פתיחה מיידית של המחשב. ולמשחקים, זה עושה טוב מאוד על ידי הפעלת League of Legends בצורה זורמת. עם זאת, היזהרו מהסיכון של התחממות יתר, וזו הסיבה שאני משתמש במאוורר מחשב נייד.

אם יש לך שאלות לשאול, אל תהסס!

שיהיה לך יום נעים

sellig1995t

נערך לאחרונה על ידיsellig1995t02 בדצמבר 2018, 16:13, נערך פעם אחת.

צלצול:נובו

שלום, האם המחשב הנייד המשטח יכול להריץ Overwatch בתנאים מקובלים? האם המחשב הנייד מתחמם הרבה בזמן משחק?
תודה על המשוב שלך

צלצול:חוֹבְבָן

שלום,

Overwatch אני לא יודע, אבל בכל מקרה, League of Legends פועל עליו טוב מאוד, בתנאי שאולי תגביל את ה-FPS ל-60 FPS. זה לא מתחמם יתר על המידה במיוחד כאשר הוא מנותק, אבל יכול להתחמם די יפה אם מחובר לחשמל. אני ממליץ לא לשחק שני משחקים ברציפות כדי לשחק את זה בטוח, אבל באופן עקרוני זה אמור להיות בסדר.

האם עניתי על השאלות שלך?

צלצול:סֶגֶל

סיי כתב:שלום, האם המחשב הנייד המשטח יכול להריץ Overwatch בתנאים מקובלים?

כדי להכות את הבוטים או לצפות בסקינים/הרגשות כן....לדירוג, אתה עדיין צריך ציוד קצת יותר רציני מאשר אינטל HD.

צלצול:נובו

תודה על המשוב שלך
אחר כך אני חושב לשחק דרך משחקי ענן עם nvidia geforce
נכון לעכשיו, אני מתלבט הרבה בין קבלת MacBook Pro או מוצר Surface... זו דילמה כי לשניהם יש טיעונים מעניינים

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל5תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה