תאימות לייצוא אקסל
צלצול:נובו
שלום לכולם!
לאחר שעבדתי שנים רבות בדקורציה, אני עושה את החשבוניות וההנהלת חשבונות ביד. כדי להקל על ניהול העסק, החלטתי להשקיע בתוכנת הנהלת חשבונות. לא ממש תיארתי לעצמי שאנחנו יכולים לעשות כל כך הרבה עם תוכנה פשוטה!
אני בקשר עם החברה הזו:https://www.sybycegedim.com/fr. לפני תחילת רכישת התוכנה רציתי לקבל קצת מידע על התאימות של תוכנת הנהלת חשבונות לאקסל.
רואה החשבון שלי אמר לי שהוא רוצה את הדוחות בפורמט אקסל קלאסי. רציתי לדעת האם לתוכנת הנהלת חשבונות יש בדרך כלל פונקציה לייצא נתונים לאקסל?
עוד שאלה מהירה. כדי להקל על הפריסה ב-Excel, האם יש פונקציה שמאפשרת לי למחוק אוטומטית שורות או עמודות מסוימות מוגדרות מראש כאשר אני מבצע ייצוא?
המטרה היא למנוע ממני ריטוש בתיק הנהלת החשבונות לפני שליחתו לרואה החשבון.
תודה מראש על עצתך. סליחה אם השאלות נראות בסיסיות, אני לא ממש יודע הרבה על מחשבים.
סופי
צלצול:מוּמחֶה
בדרך כלל, הם אמורים להיות מסוגלים לעשות זאת, אחרת, ייצא ל-.csv או .txt. עליך לעיין במדריך התוכנה או באתר האפליקציה.
לאחר מכן, כדי למחוק שורות או עמודות, ניתן לעשות זאת באמצעות מאקרו.
צלצול:סֶגֶל
Michel_LG7 כתב:בדרך כלל, הם אמורים להיות מסוגלים לעשות זאת, אחרת, ייצא ל-.csv או .txt. עליך לעיין במדריך התוכנה או באתר האפליקציה.
לאחר מכן, כדי למחוק שורות או עמודות, ניתן לעשות זאת באמצעות מאקרו.
אוסיף שאם אינך מוצא את המידע במדריך או באתר (מפתיע), עליך לפנות אליהם, אין לנו שום ידע על המוצר וכל פתרון הוא חינמי או לא 'כלול פונקציה זו או אחרת.
אבל תעדכן אותנו
צלצול:מִקצוֹעִי
אני לא יודע את התקציב שלך, אבל תוכנות הנהלת חשבונות "מודרניות" כולן מתממשקות עם מסד נתונים SQL בשרת מקומי או לא, כך שלא תהיה בעיה לייצא לאקסל או לכל פורמט אחר וללא קישוט גרפי