צלצול:מִקצוֹעִי
שלום לכל הקהילה
שם אני מעריץ של מיקרוסופט כן אני מעדיף בכל נקודת מבט, אבל עברתי לרובוט הירוק הקטן (Huawei P20 Pro) אבל אני רוצה לדעת אם בשבילך מיקרוסופט תשחרר מובייל עתידי כן או לא? אחרת אני עלול ללכת למותג תפוחים
תודה על ההבהרות שלך, והאם זה אפשרי עבורך את הטלפון העתידי הזה מ-Microsoft
לא, זה נראה לי ברור, ברור ומובן מאליו.
צלצול:מִקצוֹעִי
@nolankotulan תודה על תשובתך אבל אני מחכה גם לדעות אחרות ולמה גם אתה לא מאמין בזה?
צלצול:יָזוּם
זה מפתיע שחלק מהאנשים עדיין בספק לגבי זה.
ברור שלא יהיה Surface Phone
1/ מכיוון שמיקרוסופט הכריזה על כך בבירור ואנחנו יכולים לראות בבירור שהאסטרטגיה שלהם היא כעת לפתח את הכלים שלהם באנדרואיד.
2/ מכיוון שמיקרוסופט הכריזה על סיום התמיכה הקרוב ב-Windows 10 Mobile והם ממליצים במפורש לשאר המשתמשים שלה לעבור לאנדרואיד ו-iOS.
3/ כי אין תוכניות לפתח אב טיפוס חומרה.
4/ כי אין מערכת הפעלה בת קיימא ופרויקט אנדרומדה כבר לא מתקדם. זה כנראה ננטש.
5/ כי אין חנות ראויה לשמה ומיקרוסופט לא רוצה לעשות שוב את אותם שטויות כמו עם W10m
6/ כי בסופו של דבר אין מספיק ביקוש פוטנציאלי. למעריצים רבים של Windows Phone, שננטשה על ידי מיקרוסופט, יש זיכרונות ארוכים מספיק כדי לא לקנות מוצר שעולה יותר מ-2,000 דולר רק כדי לשחרר אותו על ידי מנהלים הכפופים לאינטרסים הבלעדיים של בעלי המניות.
בקיצור, זו שאלה של לא להיות יותר מלכותי מהמלך ולא לבזבז זמן בחלום חסר תועלת. אחר כך כל אחד עושה מה שהוא רוצה.
צלצול:יָזוּם
בטווח הקצר ברור שלא יהיה טלפון Surface. ובכל מקרה:
- המחיר יהיה גבוה אם הוא יוצא עם מסך מתקפל (Galaxy Fold הוא בסביבות €2000)
- בוודאי יהיו לנו אותן בעיות יישום כמו עם Windows 10 Mobile. אני חושב שהחנות לא מספיק מקיפה ושחסרות לה הרבה אפליקציות מלבד Snapchat. Messenger גרוע למשל ב-Windows 10.
- אנדרואיד ו-iOS עושות את העבודה טוב מאוד
- הם מסוגלים לשחרר אותנו שוב.
מצידי, לא לחכות ל-Surface Phone או לרכוש אותו אם הוא יוצא. הם איכזבו אותי פעמיים עם נטישת Windows RT ו-Lumia, אז לא פעם שלישית עבורי.
עריכה: אני רואה ש-Loosedows ואני מסכימים בכל הנקודות
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל42תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום