צלצול:נובו
בונז'ור,
לאחרונה, נתקלתי בבעיה ב-Surface Pro 7 שלי. מסך שחור מופיע בעת הפעלתו במקום מסך ההתחלה הרגיל (לוגו לבן של מיקרוסופט על רקע שחור). המסך השחור נשאר קפוא ללא הגבלת זמן ואני צריך לכבות את המחשב בכוח מספר פעמים לפני שלבסוף אני מקבל אתחול רגיל.
הבעיה היא שגם לאחר הפעלה חלקה המסך השחור חוזר לאחר כל שינה או אתחול מחדש.
ניסיתי פתרונות שונים:
1. פנה לתמיכה של Microsoft. העצה היחידה שלהם הייתה לעשות את העדכון האחרון, אלא שזה לא עזר כלום.
2. אפס את המחשב תוך שמירה על הקבצים: נכשל. המחשב שומר על מסך שחור, לאחר כמעט שעה של המתנה, המחשב מציין שהאיפוס לא בוצע עקב תקלה.
3. אפס את המחשב על ידי מחיקת קבצים: נכשל. המחשב התאפס בהצלחה אך לאחר הגדרת השפה ורשת ה-wifi, אותה בעיה: המסך קופא ונשאר שחור. עם זאת, המסך חזר להידלק לאחר דקות ארוכות מאוד למשך שאר ההגדרה אך הבהב לכל אורכו (מסך שחור בערך כל שלוש שניות, הדרך היחידה להימנע מהבהוב היא להזיז את העכבר ללא הפסקה). ברגע שהמחשב ניתן לשימוש, עם האתחול הראשון, המסך השחור חזר והמסך מהבהב שוב (כאילו היה סוג של מגע שווא).
הבעיות שנמשכות בשלב זה הן המסך השחור בעת האתחול וכעת מהבהב במהלך השימוש.
התיאוריה שלי היא כזו: אולי זו בעיה בחיישן אור, כמו כשאתה סוגר את המקלדת והמסך עובר למצב שינה אוטומטי? חוץ מזה, ההבהוב נפסק ברגע שמצלמת המחשב מופעלת...
מה לדעתך מקור הבעיה? האם אתה מכיר דרך לתקן את זה?
תודה מראש.
צלצול:סֶגֶל
שלום, האם המכשיר עדיין באחריות? אם כן, יש צורך לחזור מעט לשירות לאחר המכירה לדעתי.
ארנו כתב:שלום, האם המכשיר עדיין באחריות? אם כן, יש צורך לחזור מעט לשירות לאחר המכירה לדעתי.
בונז'ור,
כן זה עדיין באחריות, אני חושב שאעשה את זה...
יש לא מעט בעיות על משטחי ה-pro 7 למעשה!
בונז'ור,
הבעלים של Surface Pro 7, הוא כבר לא מופעל, לוגו Windows מופיע ומסך שחור מיד לאחר מכן.
ניסיתי את פתרון האתחול עם מפתח USB יצרתי כונן שחזור והורדתי את העדכונים האחרונים ואפילו את הישנים ביותר אבל כלום. פני השטח לא רוצים לדעת כלום
פתרון?
מרסי
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל5תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום