איך Surface Duo עובד באירופה

צלצול:נובו

בונז'ור,
האם זה אפשרי, אם אתה רוכש Surface Duo בארצות הברית, לגרום לו לעבוד באירופה?
...ואם לא, למה?

צלצול:מוּמחֶה

שלום,

אני חושב שאתה יכול לייבא את זה, זה אמור לעבוד, אפריורית התדרים המשמשים באירופה/צרפת נתמכים על ידי הצמד.
אני חושב לעשות את זה בעצמי אבל לצאת עם 1500€ (+מס וכו') זה קצת מסובך.
אני עדיין מקווה להודעה עד סוף השנה בצרפת

שלום סופהין,
תודה על תגובתך המאששת את דעתי.
לגבי הודעה באירופה, לסוף שנה או בכל פעם,...זה לא יוריד את המחיר!
אבל, לגבי האחרון, אני מגלה שכולם משתחררים קצת יותר מדי לטעמי! 1,500.- כדורים עם מאפיינים של פולד שהוא... 2,000.-!?! ואף אחד לא זז. אני חושב שיש השפעה אופנתית על "זה יקר מדי".
עניין "המעבד הטוב ביותר... של השנה שעברה" שמתיישן לאחר 6 חודשים מתחיל לשעמם (לפחות אצלי). אני לא ממש רואה את הטעם בתהליך שמפעיל משחקים מהר יותר או שמאפשר לי לרוץ 6 אפליקציות בו זמנית וכו'. מבלי לספק שום דבר בתמורה. אנחנו רק צריכים לקרוא את ביקורות הסמארטפונים מהשנים האחרונות: בכל פעם אנחנו מתלהבים מהביצועים, כאילו זה (סוף סוף) נירוונה, ובשנה שלאחר מכן, אנחנו עייפים ואנחנו רוצים טוב יותר. אני יודע שכמעט כולנו לכודים בספירלה של צריכה מופרזת, אבל בואו נסתכל עוד קצת. הקונספט הזה די נחמד, חדשני, אלגנטי, יעיל ולמי שמתלבט עם נוט 20 (כמעט אותו מחיר), אני חושב שאפשר לכלול אותו בהשוואה כי התמונות ב-128 מגה פיקסלים, עם כזה "ניקוויקי" עדשה, היא כמעט לעולם לא תיתן תמונות טובות "אמיתיות" הראויות ל-SLR.
לאחר מכן, זה גם עניין של מועדף, וכל אחד צריך להיות חופשי לבחור ללא הגבלה (חוץ מזה של הארנק :-O).

צלצול:מוּמחֶה

המאפיינים מתאימים לי, זה של ה-Note 10 Plus שלי (חוץ מה-RAM) שעובד טוב מאוד.
ואני אוהב את עצם העיקרון של המסך הכפול ובמיוחד שהם רחבים יותר. והמחיר לא מזעזע אותי יותר מדי לאור החידוש, שני המסכים והעיצוב של המכשיר עצמו.

בסופו של דבר אני לא משתמש בחרט של הפתק שלי כי הוא לא מספיק רחב כדי להיות פרקטי ואפילו אופקית אני מרגיש צפוף, משהו שאני לא חושב שאני מרגיש על הצמד שבו אני מדמיין אפשרויות שימוש מלאות עבורי. צרכים

בנוסף לראות את המשוב על הסרטונים שצפיתי בהם, אנשים די מתרשמים מהעדינות של הדבר ומהגימור שלו (אחר כך תמיד יש את הצד המוגזם של צלמי הווידאו, אבל בסרטונים אחרים לא רואים אותם כ" וואו" על מוצרים אחרים הקונספט מאוד מסקרן.

@דידידי
אפשר לשאול אותך איפה אתה מתכנן להזמין אותו?
אני אישית מצאתי את BigAppleBuddy, ותהיתי אםאֲמָזוֹנָהאני אציע את זה יום אחד.

למעשה, גם, מצאתי את זה רק ב- bigapplebuddy... כרגע!
ומכיוון שאני לא מתכוון לנסוע לארצות הברית בזמן הקרוב, אצטרך להסתפק. אבל זה אמור לעבוד.
אם אני "נשבר", אמסור לך חדשות. כך או כך, נצטרך לחכות עוד שבועיים. לפי הבטחותיהם.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל17תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה