צלצול:סֶגֶל
שלום לכולם,
מאז העדכון האחרון של Microsoft Office, אני כבר לא יכול להפעיל שום תוכנית בחבילת המשרד, אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: "האפליקציה לא הצליחה להתחיל כהלכה (0xc0000142. לחץ על אישור כדי לסגור את היישום."
במנהל המשימות, תוכנית Microsoft Office Click-to-Run (SxS) שואבת משאבים רבים. הוא עובד כבר יותר מיום אבל שום דבר לא קורה.
כאשר אני מסיים את תוכנית ה-Click-to-Run (SxS) של Microsoft Office ומנסה להפעיל תוכנית במצב מנהל, היא נפתחת. באופן מעניין למדי, כשאני עובר ל"חשבון" כתוב "עדכונים למוצר זה מוכנים להתקנה." כמובן ששום דבר לא קורה כשאני לוחץ על "עדכן".
צילום מסך קטן עם מספר גרסת התוכנית:
אני רוצה לציין שיש לי את הבעיה הזו במספר מחשבים, באחד מהם הותקנה חלונות שלשום.
תודה לכולכם על עזרתכם.
יום טוב.
אלכס
שלום,
כבר הייתה לי בעיה זו, נאלצתי להסיר את ההתקנה של Office, כדי להתקין אותה מחדש.
אפילו מחקתי את השירות עשה תיקון והכל, אבל הבעיה עדיין הייתה קיימת. אז הסרה והתקנה מחדש פותרת את הבעיה בדרך כלל.
רק ניסיתי להסיר את ההתקנה וזה נתקע בשלב 3/4. ניסיתי בשבוע שעבר לתקן אותו במחשב אחר, והוא נתקע בשלב 1, בין אם זה היה תיקון מהיר או תיקון מקוון. זה גם טרחה להפעיל את הכלי המאפשר לך להסיר או לשנות, אתה צריך לסיים את משימת Microsoft Office Click-to-Run (SxS) מספר פעמים, להפעיל אותה מחדש ובסופו של דבר היא נפתחת.
סוף סוף השתמשתי בכלי שנמצא בדף זה כדי להסיר את ההתקנה של Microsoft Office: [url]https://support.office.com/fr-fr/article/Désinstaller-Office-d-un-PC- 9dd49b83-264a-477a-8fcc -2fdf5dbf61d8[/url]
צלצול:מְאוּשָׁר
בונז'ור
מאז תחילת השנה זה קצת רוקנ'רול החלונות או עדכוני המשרד, זה גורם לך לתהות אם לא כדאי לנו לבטל את Windows Update, אני מנהל 300 תחנות עבודה המפוזרות בין לקוחות שונים תחת חוזה וכל אחת מהן אני ב- זיעה קרה לאחר תיקון שלישי
קשה להעביר ללקוח שמשלם עבור חוזה המבטיח מחשבים אישיים פעילים במלואם וממזער את הסיכון לקריסה ככל האפשר ושיחת טלפון ביום רביעי בבוקר לא נוכל יותר להשתמש באופיס (בעקבות ראיונות מרחוק) זה הופך להיות קשה יותר ויותר למכור כשירות, ואלוהים יודע כמה אני מעריץ של מיקרוסופט מההתחלה, אבל יש לנו יותר ויותר הרושם שהם משיקים עדכונים בגרסת בטא
וצריך להתקין מחדש אופיס שלם במיוחד כשיש אאוטלוק שהוא קצת מורכב מבחינת תצורה (כן אנחנו יכולים לשחזר פרופיל שאני מכיר אבל עדיין) זה חם, במיוחד שאנחנו צריכים להתמודד עם עגלה של עדכונים הסיכון שהבעיה תחזור על עצמה.
אני תוהה אם לא כדאי לחזור לבית הספר הישן שגרם לכך שכשהכל עובד אנחנו כבר לא נוגעים בכלום ולא עושים עדכונים.
יהיה מעניין לעשות את זה במכונה כדי לראות אם בשימוש מקצועי זה באמת יידבק מחוסר עדכונים.
אני פותח מחדש את הדיון הישן מאוד הזה.
לבסוף התקנתי מחדש את אופיס וחסמתי עדכונים ישירות. בכל מקרה Office 2019 יוצא בקרוב אז זה טוב לעת עתה. כרגע הכל עובד כמו שצריך.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל5תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום