התקנה במחשב ששוחזר מחברה
צלצול:חוֹבְבָן
בונז'ור
אני אחראי על עמותה ואחד החברים שלנו אסף מחברתו PC על מנת להעניק לנו את ההטבה ממנו.
בדרך כלל המחשב ריק (לא עוד Windows ואחרים)
רכשתי רישיון ווינדוס 10 פרו ובמהלך ההתקנה, בעת ההתחברות לרשת, הדף מציין את שם החברה ומבקש ממני את כתובת המייל של החברה או לבצע את החיבור באמצעות מפתח אבטחה.
אני לא יכול להמשיך להתקין את Windows.
האם ניתן להסיר מידע זה מכיוון שהוא לא אמור להיות קיים יותר במחשב לאחר הפגישה. (אני יכול לבדוק עם מי שאסף אותו כדי לקבל מידע אבל בכל מקרה המטרה היא לשים את המידע של העמותה)
HP EliteBook PC ואני רוצה להתקין את Windows 10 Pro.
תודה על עזרתך.
מרסי
צלצול:מִקצוֹעִי
בונז'ור,
האם הכונן הקשיח באמת עבר פורמט? נראה לי שאם זה המקרה, אנחנו אמורים להיות מסוגלים להתקין את Windows עם מפתח USB.
בונז'ור
בדרך כלל זה היה מעוצב, אפילו עשיתי את זה לפני התקנת חלונות בעת בחירת מחיצת ההתקנה.
אני לא יודע איפה הנתונים האלה מאוחסנים. ניצור קשר עם החברה שוב בתקווה שיש להם פתרון, אבל אם למישהו יש אחד קודם, זה יהיה מהיר יותר.
מרסי
צלצול:מִקצוֹעִי
בונז'ור,
יכול להיות שאני טועה, אבל יש לי הרושם שהכונן הקשיח שלך לא מפורמט לחלוטין. מצידי, הייתי פורמט אותו עם מפתח Ubuntu Mate חי שממנו, בהקשר של "נסה את Ubuntu Mate", נוכל לעשות מה שאנחנו רוצים עם הכונן הקשיח של המחשב עם היישום "דיסקים". עליך למחוק את כל המחיצות ולעצב ב-NTFS.
בְּכֵנוּת,
ג'ף
ערב טוב
בדיוק עשיתי את הבדיקה עם אובונטו
הנה המידע שאני מקבל לגבי המחיצות במחשב.
לפני שאני עושה משהו טיפשי אני מעדיף לבקש לדעת איזו מחיצה(ות) לפרמט מחדש ו/או למזג ולפרמט מחדש.
מרסי
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום