אתם עוד תחשבו שהפכתי להשתגע לגמרי אבל לא, עדיין לא
לא מצאתי את מה שרציתי ב"גוגול", ובהתעקשות של כמעט כל המשפחה שלי, החלטתי לבסוף לטעום את התפוח על ידי קניית אייפון 5 c "נשגב" לבן כמו שלומיה הקטנה היא אדומה!
למה לא ה-5 שניות שאתה אומר לי?
לא, כי לפי מה שקראתי וראיתי בעיון, ה-5 s, שזה יפה כשהן חדשות, מתיישנות אפילו יותר גרוע מהכפר בוז'ולה, במיוחד בצבע זהב וחיישן טביעת האצבע נראה שביר למדי?
בניגוד לזה של ה-520 הישן עם מעטפת מט, זה של ה-5 c מאוד מבריק אבל נראה ממש מוצק, האחיזה לא מעולה והוא מחליק
עוד הבדל מעצבן לעומת הלומיה: בהחלט צריך להכניס כרטיס סים אחרת אין דרך להתחיל, ולא ניתן לפתוח את המגירה המתאימה עם ציפורן, אפילו ציפורן של גברת.
ברגע שהמנוע פועל, הוא משמעותית פחות אינטואיטיבי מ-WP, אפילו מאנדרואיד בגרסה 7.1, אבל אפשר לפחות להסיר אפליקציות מיותרות מהמסך, כמו הבורסה למשל.
הדבר הקשה והמייגע ביותר יהיה למצוא את היישומים הנכונים כי חנות אפל מזכירה לי את שוק הפשפשים סנט אואן ליד פריז בתחילת שנות ה-70: מעט חנויות עתיקות שמוכרות רהיטים וחפצי יוקרה אבל הרבה (יותר מדי) של ביפינים כפי שאמרנו. בסלנג > לפחות 80% מהבקשות לא מעניינים כמעט אף אחד, האחרות יקרות והכל מסווג לפי סדר אלפביתי, אצטרך שבוע של 48 שעות כדי למצוא את עצמי שם...
ידעתי לאחר שביררתי מראש שניתן לעדכן אותו לגרסה IOS 10.3.3 שלקחה רק 10 דקות ללא ההילוכים המסתובבים או השיח הידוע "ההמתנה הייתה שווה את זה עונש"
הבהרה אחרונה לטופס:
קניתי אותו בחנות הקטנה הקרובה אליי בה קניתי את Lumia 640 XL והוא ממש כמו חדש, הסוללה באמת והיו לי אביזרים תואמים חדשים, כולל כמה אוזניות יוקרתיות יותר מאלה שסיפקה מיקרוסופט הלומיה 650.
כידוע לי כבר הרבה זמן, זכיתי לפרס חבר ולכרטיס הסים החינמי מבלי לבכות קודם.