קיבלתי אתמול את הסמארטפון הקטן והיפה הזה ליום ההולדת שלי ולא ציפיתי לו, ה-5c הספיק למעט שאני משתמש בו.
הילדים והנכדים שלי, הנאמנים לאפל, בסופו של דבר יגירו אותי, אבל אני אשתמש בו רק לצילום, שום דבר אחר
אולי אני לא היחיד שיש לו את זה, אז אני מודה לך שסיפרת לי יותר אם יש לך הערות בונות...
צלצול:מוּמחֶה
זה יעיל, חיי סוללה טובים מאוד ו-APN לא רע (זה זה על ה-6s)
פצצה קטנה
תודה ודווקא על התמונה > שקט מוחלט בעת הפעלה בניגוד לאייפון 5 c, הנה מבחן חדש והתוצאה טובה לפחות כמו אצל המומחה הקומפקטי Sony RX 100 ב-28 מ"מ, אלא שהאייפון הזה מיד מאפשר את הפורמט הריבועי שאהבתי הרבה זמן:
https://nsm09.casimages.com/img/2018/03/03//18030304470212662415592417.jpg
תמונה מיוחדת נ.ב: למי שמשתמש בתוכנת העיבוד DxO האייפון SE מזוהה ואני לא מאמין, הפתעה מעולה
אני לא יודע אם אני חולם, אבל כדי להגדיר את קורא טביעות האצבע, אתה צריך להחזיק מעמד כי זה כל כך איטי להתקין, עד כדי כך שנאלצתי לאפס אותו ובסוף התייאשתי, קוד פשוט הוא מספיק ויש פחות סיכון להתמוטטות!
אחרת, זה מושלם וזורם, מלבד הורדת אפליקציות שכמעט תמיד מחייבות אותך להקליד מחדש קוד, בעוד שזה מהיר במיוחד עם אנדרואיד 7.1 שבה לא שואלים אותך כלום
בהשוואה ל-Lumia 520 האומלל, הוא עדיין נמצא במספר מחלקות מעל ולמרות שהמסך קטן, הוא נשאר קריא, אפילו עם משקפי העדשה הפרוגרסיבית שלי.
צלצול:מוּמחֶה
ישנה אפשרות לא לבקש קוד להורדת אפליקציות חינמיות
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל9תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום