נערך לאחרונה על ידיסולון15 בינואר 2018, 10:53 בבוקר, נערך פעמיים.
סיבה: הוספה הבהרה לכותרת
צלצול:סֶגֶל
ואז כמה יבואו ויסבירו לנו שהסמארטפון הוא הצורה האולטימטיבית ושלשינוי בגורם הצורה והשימוש אין סיכוי למצוא קהל... עקבו אחרי המבט שלי.....
צלצול:מוּמחֶה
היי, בכלל לא עקבתי אחרי החדשות עליו.
שמח לראות שהוא לא נמכר, אולי זה יעודד את אפל להפסיק למכור את הסמארטפונים שלה במחירים גבוהים.
אני אוהב את זה... עד עכשיו ביקרנו את אפל על כך שהיא תופסת יותר מדי מקום בחזית עם כפתור הבית שלה, ועכשיו אנחנו מבקרים אותה על כך שאין יותר את כפתור הבית. עד כמה שידוע לי, עדויות משתמשים מראות שהם מטמיעים במהירות את המחוות החדשות שמחליפות את הפונקציות של כפתור הבית, שדוחפות את ההיגיון של ממשק הכל-טאץ' עד הקצה. "המסך ללא שוליים אבל לא ממש" הוא גם יתרון: מסכים שהם חסרי שוליים לחלוטין ומעוקלים בקצוות מאוד יפים, אבל כמעט בלתי אפשרי להפעיל אותם ביד אחת מבלי לגעת בקצוות המסך עם כף היד ולעשות פעולות לא רצויות. לבסוף, אני לא מבין איך אנחנו יכולים לבקר את האייפון כמו כן, האשמתם ב"איבוד" פיקסלים בגלל קרניים ופינות מעוגלות היא חוסר תום לב: במציאות הם מרוויחים פיקסלים על ידי שימוש באזורים אלו (במחיר של סיבוך למפתחים).
באופן אישי, לעולם לא אקנה סמארטפון במחיר הזה (או אפילו 800 אירו למעשה), ואני מאמין שבסופו של דבר אפל מצאה את המחיר שבו הלקוחות הרגילים שלה כבר לא עקבו בצורה עיוורת.
צלצול:מְאוּשָׁר
כֵּן.
אין לך הרבה אמון באתר הזה וחוץ מהמקור שלהם אנחנו לא מוצאים הערות מסוג זה בשום מקום.
היזהר לא לקפוץ על מאמרים שמחמיאים למה שאתה חושב על מותג. אובייקטיביות לנצח!
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל31תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום