האם שירות לאחר המכירה יכול לדעת אם הציוד נפתח?
צלצול:נובו
שלום לכולם,
המעבד שלי מת פתאום.
בהתחלה חשבתי שזו בעיית סוללה ולקחתי את ה-Surface Laptop 3 שלי לתיקון מקומי כדי להחליף אותו (אני בדקר, קניתי את המכונה באינטרנט בפריז, לא רציתי להתעסק עם האחריות). אז הוא פתח את המכונה ואיבחן מעבד KO, לוח אם שיש להחליף.
הוא מבקש ממני 380€ לעשות את התיקון, מחיר הכרטיס הרפואי לטענתו. (core i7 16GB)
לאחר מכן אני פונה למיקרוסופט, שאומרת לי שהמכשיר עדיין באחריות ושאני יכול להחזיר אותו להחלפה. אבל אם המכונה נפתחה האחריות לא תעבוד יותר. הם גם אומרים לי שהמתקן לא יכול לשנות את לוח האם ולגרום למחשב לעבוד ככה, בעוד שהמתקן המקומי מבטיח לי שהוא יכול לעשות את זה, ושאני אשלם רק ברגע שזה עובד.
לכן אני תוהה אם מיקרוסופט יכולה לזהות בקלות עקבות של פתיחה בדגם הזה שאמור להיות "ניתן לתיקון" (הסוללה עדיין מודבקת היטב והמעבד מולחם למעבד), או שהם לא יכולים להיות מעט גמישים ב- נוֹשֵׂא? יצרתי קשר עם התמיכה האמריקאית בצ'אט והבחור היה באמת מאוד יעיל, הוא אמר לי לא לדאוג, ושהוא צריך אולי לאשר עם השיפוצניק שהמחשב לא נפתח.
דעתך? אני נוטה לנסות לתקן את המכונה כאן, ואז מנסה לשלוח אותה למיקרוסופט אם זה אי פעם ייכשל.
תודה מראש על עזרתך,
עמנואל
צלצול:יָזוּם
היי Manu_MWS,
למה שלא תעשה את ההיפך במקום? אם המכשיר נמצא באחריות, האם כדאי לתקן אותו ישירות ב-Microsoft ועל ידי זה? האחריות שלכם תישמר ואף תוארך לתקופה השווה לקיבוע המחשב הנייד ואם יחשבו שהמחשב הנייד נפתח, יחזירו לכם אותו ותוכלו לבצע את התיקון עבור סכום מוסכם, נכון?
ערב טוב!
ארנדור
צלצול:נובו
אירנדור כתב:היי Manu_MWS,
למה שלא תעשה את ההיפך במקום? אם המכשיר נמצא באחריות, האם כדאי לתקן אותו ישירות ב-Microsoft ועל ידי זה? האחריות שלכם תישמר ואף תוארך לתקופה השווה לקיבוע המחשב הנייד ואם יחשבו שהמחשב הנייד נפתח, יחזירו לכם אותו ותוכלו לבצע את התיקון עבור סכום מוסכם, נכון?
ערב טוב!ליל שישי פאנקיןמשחק מוד
ארנדור
כן ראיתי תודה