Lenovo MIIX 2 10 מקלדת יותר מגע ועוד

צלצול:נובו

בונז'ור,
הייתה לי בעיה גדולה בטאבלט Lenovo MIIX 2 10 שלי:
דבר ראשון אין יותר מקלדת, אי אפשר להקליד טקסט אלא עם המקלדת הווירטואלית,
במקום השני בו זמנית אין מסך רגיש יותר
חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה רבה, לאחר מכן איפסתי בשיטת "אפס הכל עם אובדן קבצים", תוצאה: בקשה לשם, אזור זמן וכו' והתחלה ללא דופי עם המקלדת שעובדת אבל לא 'מסך מגע...
התקשרתי לשירות לאחר המכירה של Lenovo שסיפר לילחזור לסדנה לתיקוןשאלתי אם נוכל לעשות זאת ללא החזרה, תגובה אין חובה להחזיר עם תאריך הרכישה...
עדיין טענתי את קובץ הדרייברים באתר לנובו "fabd17WW.exe" 43.5 MB ואז התקנתי את הקובץ הזה, והכל עובד, מסך המגע, המקלדת, כמו בהתחלה, הטאבלט שלי נשאר כמו חדש , יצרתי נקודת שחזור ואדע לך מה עשיתי אם זה עוזר לחברי הפורום...

צלצול:יָזוּם

הייתה לי בעיה עם חלק מסך המגע ב-Leovo Miix 11 שכבר לא הגיב, אבל כיסוי המקלדת עבד טוב.
לכן הצלחתי לשמור את הנתונים שלי לפני איפוס המכונה, אלא שהיא עבדה שוב לבד ללא איפוס.

אני חושב שהבנתי מה הבעיה:
1/חמותי
2/יש לי הרושם שהעובדה שחמותי השאירה את הטאבלט מחובר לצמיתות לחשמל גרמה לתקלה במסך, אולי התחממות יתר של הרכיבים או הסוללה?

הבעיה לא חזרה מאז שאמרתי לחמותי לא להשאיר את הטאבלט מחובר כל הזמן (והיא הלכה הביתה)!

אני לא בטוח שהאבחנה שלי נכונה... אבל הטאבלט עובד

צלצול:מוּמחֶה

תודה על המשוב והעצה הזו

בונז'ור,
מסך המגע של טאבלט lenovo miix 2 10 שלי כבר לא עבד.
פתרון Lenovo 18200 לא עבד. אבל תודה בכל זאת שהעברת אותי למסלול הנכון: הורדתי ואז ביצעתי את עדכון ה-BIOS (גרסה V1.53 - מ-25/11/2014) באתר לנובו.
וזה בסדר (!).
שים לב, הייתי צריך את מפתח השחזור של BitLocker המתאים לטאבלט שלי לאחר השקת העדכון.
(שים לב או שמור מראש במפתח USB מלוח התצורה - מערכת ואבטחה - הצפנת מכשיר וכו')
אני מקווה שזה יכול להיות שימושי...

בונז'ור

יש לי בעיה בטאבלט Lenovo Miix 2 שלי
מסך המגע שלי כבר לא עובד אבל המקלדת כן
הורדתי את קובץ הביוס ואז את הקובץ fadb17ww, אחרי ההתקנה זה עבד פעם ראשונה לחזור ומאז עם כל המניפולציות זה כבר לא עובד, לא יותר מגע אבל המקלדת כן
אני כבר לא יודע מה לעשות
אם יש לך פתרון, זה יתקבל בברכה.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל5תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה