אני בכלל לא מופתע שאין הערות, כל המומחים בפורום הזה (99% מהחברים) מגויסים בטלפון Surface, מושא הרצון העתידי
המעט שנותר הוא הכנות להלוויה של משפחת קורטנה, זה סוף טראגי שממנו אף אחד כאן לא יתאושש, אני אולי אבל זה יהיה ארוך...
צלצול:סֶגֶל
mwé... זה מסוף מקומי... אני יכול לראות את התועלת... וכולם יציעו אחד במוקדם או במאוחר... אבל יש לי קצת בעיה עם הרמקול fisher price בצד
צלצול:מִקצוֹעִי
אני רוצה לדבר על זה אבל עוזרים כאלה מעניינים אותי כמו חישוקי ה-LED החדשים במכונית של קווין!
תמיד כיביתי את הצליל של ה-GPS כדי לא להתמודד עם הקול הזה בראש בראש שמכריז על הוראותיו עם, אני חושד, שמץ של זדון, זה לא להזמין אותו לביתי ב- הזדמנות ראשונה.
בכל מקרה, אני לא שותף לטעם הנוירוטי של בני דורי לתחזיות מזג אוויר.
לסאת כתב:אני רוצה לדבר על זה אבל עוזרים כאלה מעניינים אותי כמו חישוקי ה-LED החדשים במכונית של קווין!
תמיד כיביתי את הצליל של ה-GPS כדי לא להתמודד עם הקול הזה בראש בראש שמכריז על הוראותיו עם, אני חושד, שמץ של זדון, זה לא להזמין אותו לביתי ב- הזדמנות ראשונה.
בכל מקרה, אני לא משתףהטעם הנוירוטי של בני דורי לתחזיות מזג האוויר.
אה כן, זה רק קצת יותר זהיר כשמתרגלים טיפוס הרים או שיט, מזג האוויר הימי ידוע כרציני ולעתים קרובות אמין!
כבר חודש טוב יורד גשם באזור פריז, אני צופה ב-AccuWeather 3 או 4 פעמים ביום, אפילו יותר נעים בסמארטפון אנדרואיד אבל, כמובן, כל המוחות בפורום הזה למרבה המזל לא מסתובבים ב- כיסא גלגלים
בין אם זה גוגל, אפל או אחרים, אני רואה על בסיס יומיומי את התלות החדשה של הדו-פעמיים בסמארטפונים שלהם, אפילו נשים אפריקאיות מצופות נכנסות לזה וזו התבוננות, לא גזענות...
היום אחר הצהריים, נאלצתי לחכות חצי שעה מול מעלית עם מונופול של אנשים עצלנים שלא מסוגלים לעלות קומה ברגל ואני לא מדבר על אלה שמוציאים את אודי 4X4 כדי להציל את ילדיהם האהובים לשחוק את נעליים לכיסוי 500 מ' שמפרידים בינם לבין בית הספר > אם זה לא סיוע, זה מאוד דומה?
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל7תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום