הבחירות של מיקרוסופט לזמן מה

הבחירות של מיקרוסופט לזמן מה

חוקי הפורום
לפני יצירת נושא או פרסום הודעה, אנא קרא אתחוקי הפורום

צלצול:חוֹבְבָן

שלום לכולם,

אני לא יודע אם הנושא הזה שאני פותח במקום הנכון. אחרת אני נותן למנהלים/למנחים להעביר את הנושא. רציתי לדעת קצת על דעותיכם על הבחירות השונות של מיקרוסופט מבחינת תוכנה ושירותים במהלך 2-3 השנים האחרונות.

תן לי להסביר, באמצעות Outlook.com מאז קיומו, מצאתי את זה מאוד פרקטי (מעשי יותר מאשר Hotmail). עם זאת, מאז המעבר לאפליקציית האינטרנט של Outlook, אני מרגיש שמיקרוסופט פישלה מעט את המעבר שלה. התכונות שמצאתי סופר מעשיות ב-Outlook.com פשוט לא קיימות יותר, כמו היכולת לבחור במהירות את כל האימיילים בתיקייה.

דוגמה שנייה היא של חשבון מיקרוסופט, הם רוצים לאחד את החשבונות כמו גוגל, וזה מעשי אבל זה משפיע על שירותים אחרים כמו סקייפ שלדעתי גם ירד באיכותם.

אז יש לי הרושם שמיקרוסופט, ברצונה לפתוח יותר מדי, מזניחה מעט את השירותים שלה בכך שהיא הופכת אותם פשוט לפונקציונליים אבל לא יותר.

לכן אני פותח את הנושא הזה, כדי לברר אם אני היחיד שחושב כך ולשמוע את דעותיכם.

צלצול:מִקצוֹעִי

אז בנוגע לעובדה של היכולת לבחור את כל האימיילים בתיקייה, אתה תמיד יכול לעשות זאת על ידי הבאת העכבר רק משמאל לשם התיקיה בראש, תיבת סימון מופיעה והואלה.

אם נחזור לנושא, באופן אישי אני מגלה ש-MS עשתה עבודה רבה על שירותי האינטרנט שלה, ובפרט ב-Outlook.com שהוא אחד מהודעות הרשת הטובות ביותר עבורי.
המקום שבו אני מגלה שמיקרוסופט מצליחה פחות זה ברמת המובייל, אבל לא רק זה, לאפליקציות ב-W10M לוקח לפעמים הרבה זמן להתפתח ולא הרבה.

צלצול:חוֹבְבָן

פורקס כתב:אז בנוגע לעובדה של היכולת לבחור את כל האימיילים בתיקייה, אתה תמיד יכול לעשות זאת על ידי הבאת העכבר רק משמאל לשם התיקיה בראש, תיבת סימון מופיעה והואלה.

אז כן אני יודע את זה אבל בהשוואה לקודם הייתה לי אפשרות לבחור הכל (אלא אם כן פספסתי הגדרה)

פורקס כתב:אם נחזור לנושא, באופן אישי אני מגלה ש-MS עשתה עבודה רבה על שירותי האינטרנט שלה, ובפרט ב-Outlook.com שהוא אחד מהודעות הרשת הטובות ביותר עבורי.

אני גם מוצא את זה טוב יותר מיהו או Gmail, אולי אני מושפע מאורך החיים של החשבון שלי

פורקס כתב:המקום שבו אני מוצא שמיקרוסופט מצליחה פחות הוא ברמת המובייל, אבל לא רק זה, לאפליקציות ב-W10M לוקח לפעמים הרבה זמן להתפתח ולא הרבה.

האם זו יכולה להיות אחת ההשפעות של המדיניות החדשה של מיקרוסופט? אבל זה נכון שגם אם MS מתחילה לנטוש את האפליקציות של עצמה, זו לא סיבה להסיר תכונות שהיו מעניינות.

צלצול:סֶגֶל

אני חייב להודות שיש לי קצת בעיה עם אפליקציות האינטרנט של המשרד... זרקתי אותם על כל הקולגות שלי על המכונות שלהם... אבל אני וכמה בעלי חנויות משתמשים רק בגרסאות המשרד חזק במחשב. ...