Microsoft Launcher ו- Exchange Calendar

צלצול:חוֹבְבָן

שלום לכולם.

לצערי הרב, נאלצתי לנטוש את WP עבור אנדרואיד. עד היום אני שורד, אבל הרבה יותר העדפתי את WP. אבל היי.

התקנתי את Microsoft Launcher במכשיר שלי. הפעלתי גם את דף היומן (זה האריח הדינמי שאני הכי מתחרט עליו יחד עם המיילים). העמוד מציג לי את לוח השנה האישי שלי, עד כה הכל טוב.

איפה שאני תקוע זה שיש לי גם חשבון Outlook Exchange לעבודה, ואני לא יכול להציג אותו בדף היומן, וזה ללא ספק הכי חשוב להציג שם. חיפשתי כמיטב יכולתי, הוספתי את החשבון באפליקציית Outlook ובחשבונות הטלפון, אין מה לעשות. זה לא מציע לי את זה, רק את לוח השנה של החשבון האישי שלי (הוטמייל) ושל gmail (שאני לא משתמש בו).

למישהו יש רעיון?

תודה מראש

צלצול:מִקצוֹעִי

תגובה מאוחרת אבל תגובה בכל זאת.

כדי לעשות זאת, לחץ על האליפסיס בפינה השמאלית העליונה של מסך לוח השנה ועבור אל "הגדרות".
אתה בהחלט תראה את השם שלך כמו גם את הסמלים של Outlook ו-GMail בצבע, אבל זה של Office 365 או החשבון המקצועי שלך יהיה ב-B&W לחץ עליו, תגיע לרשימת החשבונות להצגה בלוח השנה הזה כפתור "התחבר" המתאים לחשבון המדובר.
לחץ עליו ו... וואלה.
רק בדקתי את זה עכשיו, אין בעיה.

מכיוון שאתה חדש באנדרואיד וחסר לך אריחי דואר ולוח שנה במסך הבית, האם מצאת שם ווידג'טים מעניינים? אלה המוצעים על ידי אפליקציית Outlook אינם יפים או פרקטיים במיוחד. אריחי WP/W10M היו הרבה יותר טובים לדעתי.

צלצול:נובו

בונז'ור
בדיוק כמוך עברתי מ-wp לרובוט כרגע יש לי רק טלפון אחד מוכן בזמן ההמתנה לזה שהזמנתי
אני עם הרובוט כבר שעה ואני מתגעגע לאריחי ה-WP
אם אתה מכיר אפליקציה שיש לה אותם באנדרואיד אני מעוניין
מרסי

צלצול:נובו

אני משתמש ב-Square Home 2 באנדרואיד, הוא לא טוב כמו המקור ב-Windows Phone אבל הוא מתאים לי יותר מממשק ברירת המחדל.

צלצול:חוֹבְבָן

תודה לכולם על התשובות, למרות שאף אחת לא עבדה.

לבסוף הצלחתי על ידי יצירת עמוד ריק שני ומילוי מלא שלו בווידג'ט לוח השנה של Outlook. זה פחות מושך מבחינה ויזואלית, אבל זה עושה את העבודה לעת עתה.

הסתכלתי על HomeSquare2, אבל העובדה שאתה צריך לשלם כמעט על הכל דחתה אותי ברצינות, למרות שנהניתי מהשעה שביליתי איתו.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה