צלצול:סֶגֶל
צלצול:מוּמחֶה
ובכן, יהיה לך כיף ליישם את כל זה כי זה כל כך מעורפל ויכול להיות פתוח לפרשנות.
אז אם מישהו מאשים אותי שאני "מתפלל לאלוהי האנדרואיד שלי", אני יכול לדווח עליו והם ייאסרו? אם הבנתי נכון זה מתאים ל"תבנית טיעונים" מס' 7, נכון?
טיידוס כתב:ובכן, יהיה לך כיף ליישם את כל זה כי זה כל כך מעורפל ויכול להיות פתוח לפרשנות.
זו כנראה המטרה.
- "נמצאת אשם באונוס פרובנדי שהוחמר על ידי ארגומנטום משולש ad verecundiam"
- "היין?"
- "חסום"
טיידוס כתב:אז אם מישהו מאשים אותי שאני "מתפלל לאלוהי האנדרואיד שלי", אני יכול לדווח עליו והם ייאסרו? אם הבנתי נכון זה מתאים ל"תבנית טיעונים" מס' 7, נכון?
או מספר 10, אתה חייב לראות.
דיונים טובים מאוד בפרספקטיבה.
צלצול:סֶגֶל
@Tidus: זה עצוב להגיע לזה, אבל יש אנשים שנכנסו להרגל רע לפתוח את זה כדי לסתור הכל כל הזמן. זה נהיה משעמם רק לקרוא את התגובות לראות את אותם אנשים שוב ושוב משחקים לפעמים במילים, נכנסים לאבסורד להיות צודק, ומה לא. האנשים האלה הבינו שכל עוד המסר יישאר מנומס ואדיב יחסית הם יעברו את טיפות הסנקציה. אז התקנות מתאימות בהתאם. המטרה היא שוב לא צנזורה, אחרת שדות ההערות היו נסגרים או מטוהרים, בלי להותיר שום ביקורת. יש ביקורת טובה ורע, הערות טובות והערות רעות, עובש טיעוני מסכם את זה היטב. אין ספק שכולם יודעים מה הם עושים ולמי שמחפש עימות או משכנע בכל מחיר אין (או כבר) מקום כאן.
לאחר מכן, לכולנו (מתינות) יש רושם לחזור על אותו דבר שוב ושוב, בכל מקרה זה לא ממש רושם. אז מי שרוצה להבין יבין, מי שמודאג יזהה את עצמו ויתעניין בנושא, האחרים אפילו לא יקראו את הפוסט הזה ובצדק.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל10תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום