אאוטלוק על אנדרואיד
צלצול:חוֹבְבָן
בונז'ור,
פשוט סבלתי מאכזבה לא קטנה. אשתי קיבלה אייפד כשקנינו את הטלוויזיה שלנו. התקנתי שם אופיס – במיוחד לאאוטלוק שעובד נכון (צריך להתרגל לארגונומיה, אבל זה נכון לגבי כל מכשיר חדש).
לא מזמן קניתי לעצמי טאבלט אנדרואיד. ברור שהתקנתי שם אופיס - במיוחד עבור אאוטלוק. ושם, איזו אכזבה! בניגוד למה שמצוין בסיוע המקוון (הנפוץ ל-iOS ואנדרואיד), אי אפשר ליצור חשבון IMAP "רגיל". החשבונות היחידים שניתן ליצור שם הם חשבונות מיקרוסופט (עדיין!), Gmail ו-Yahoo. בנוסף, ממשק ניהול אנשי הקשר של חשבון Microsoft הוא מצער ולא שלם מאוד. בהשוואה לגרסת iOS, מדובר ב-Bérésina – ואני לא מדבר על אאוטלוק ב-PC או Windows Phone.
למיקרוסופט לא אכפת מהעולם - והריב שלה עם גוגל לא עוזר לכלום.
אין בעיה עבורי עם חשבון IMAP באאוטלוק לאנדרואיד.
האפשרות זמינה כאשר ברצונך להוסיף חשבון חדש.
כמו שאומרים, הבעיה חייבת להיות בין הכיסא למקלדת.
evil_tef כתב:כמו שאומרים, הבעיה חייבת להיות בין הכיסא למקלדת.
אני לחלוטין לא רואה את אפשרות ה-IMAP כשאני יוצר חשבון, ותיאור האפליקציה ב"חנות המשחקים" מזכיר במפורש את ההגבלה לחשבונות מיקרוסופט, גוגל ויאהו (לא קראתי את זה בפירוט כשהתקנתי את הראשון זְמַן). זו אולי גרסת אפליקציה ספציפית לאנדרואיד 6.0, אבל זה לא הדמיון שלי - וגם לא הבורות שלי.
אני לחלוטין לא רואה את אפשרות ה-IMAP כשאני יוצר חשבון, ותיאור האפליקציה ב"חנות המשחקים" מזכיר במפורש את ההגבלה לחשבונות מיקרוסופט, גוגל ויאהו (לא קראתי את זה בפירוט כשהתקנתי את הראשון זְמַן). זו אולי גרסת אפליקציה ספציפית לאנדרואיד 6.0, אבל זה לא הדמיון שלי - וגם לא הבורות שלי.
לידיעתך, אני עובד עם מחשבים מאז 1966...
נערך לאחרונה על ידינ.בב-20 ביולי 2016, 11:20, נערך פעם אחת.
צלצול:מוּמחֶה
תשובה לא יפה במיוחד. אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני, לא לשבור אנשים.
@psz
ה-Office שהתקנת על גברת iPad הוא Office 365?
אם כן, האם זה אישי או משפחתי?
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל9תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום.