בעיית עדכון
צלצול:נובו
בונז'ור
מאז העדכון האחרון של Windows 11 אני לא יכול יותר לגשת לנגן המולטימדיה zappiti שלי המחובר למחשב שלי עם א
שירות כבלים
זה כבר לא מופיע על מסך המחשב שלי
מצאתי את זה באינטרנט
"מאז עדכון Windows האחרון, לא ניתן יותר לגשת ל-zap דרך "רשת" מכיוון ש-Windows מפעיל כברירת מחדל את חסימת גישת אורח לא מאומתת.
להלן הפתרון לפתרון הבעיה:
בחר התחל, הזן gpedit.msc ולאחר מכן בחר ערוך מדיניות קבוצתית.
בחלונית השמאלית תחת מדיניות מחשב מקומי, נווט אל תצורת מחשב\תבניות אדמיניסטרטיביות\Network\Lanman Workstation.
פתח את אפשר כניסות אורח לא מאובטחות, בחר מופעל ולאחר מכן אישור. "
מה אתה חושב אלא ש-gpedit.msc, למיטב ידיעתי, אינו קיים ב-Windows 11
תודה על העזרה
צלצול:חוֹבְבָן
בונז'ור,
ואכן, מאז העדכונים האחרונים של Windows 11, הגדרות מסוימות הקשורות לאבטחת שיתופי רשת השתנו, וזה יכול לגרום לבעיות במכשירים כמו נגן ה-Zappiti שלך. ההודעה שמצאת מזכירה פתרון דרך gpedit.msc, אך תכונה זו זמינה רק בגירסאות Pro או Enterprise של Windows, לא בגירסאות הבית.
אם אתה משתמש ב-Windows 11 Home, אתה יכול לנסות חלופה דרך עורך הרישום:
פתח את עורך הרישום: לחץ על Windows + R, הקלד regedit ואשר.
נווט למקש הבא:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters
שנה או צור את הערך:
חפש מפתח בשם AllowInsecureGuestAuth.
אם הוא לא קיים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני, בחר חדש > ערך DWORD (32 סיביות), ושם אותו AllowInsecureGuestAuth.
לחץ פעמיים על מקש זה והגדר אותו ל-1.
הפעל מחדש את המחשב.
זה אמור לאפשר מחדש גישה לא מאובטחת לאורחים ולאפשר ל-Zappiti שלך להופיע שוב ברשת.
️ אזהרה: מניפולציה זו מפחיתה מעט את האבטחה של המערכת שלך, מכיוון שהיא מפעילה מחדש מצב פחות מאובטח. במידת האפשר, נסה גם לבדוק אם ניתן להגדיר את ה-Zappiti שלך והרשת שלך לעבודה עם גישה מאומתת.
ספר לנו אם זה פותר את הבעיה שלך!
צלצול:חוֹבְבָן
בונז'ור,
ואכן, מאז העדכונים האחרונים של Windows 11, הגדרות מסוימות הקשורות לאבטחת שיתופי רשת השתנו, וזה יכול לגרום לבעיות במכשירים כמו נגן ה-Zappiti שלך. ההודעה שמצאת מזכירה פתרון דרך gpedit.msc, אך תכונה זו זמינה רק בגירסאות Pro או Enterprise של Windows, לא בגירסאות הבית.
אם אתה משתמש ב-Windows 11 Home, אתה יכול לנסות חלופה דרך עורך הרישום:
פתח את עורך הרישום: לחץ על Windows + R, הקלד regedit ואשר.
נווט למקש הבא:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters
שנה או צור את הערך:
חפש מפתח בשם AllowInsecureGuestAuth.
אם הוא לא קיים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני, בחר חדש > ערך DWORD (32 סיביות), ושם אותו AllowInsecureGuestAuth.
לחץ פעמיים על מקש זה והגדר אותו ל-1.
הפעל מחדש את המחשב.
זה אמור לאפשר מחדש גישה לא מאובטחת לאורחים ולאפשר ל-Zappiti שלך להופיע שוב ברשת.
️ אזהרה: מניפולציה זו מפחיתה מעט את האבטחה של המערכת שלך, מכיוון שהיא מפעילה מחדש מצב פחות מאובטח. במידת האפשר, נסה גם לבדוק אם ניתן להגדיר את ה-Zappiti שלך והרשת שלך לעבודה עם גישה מאומתת.
ספר לנו אם זה פותר את הבעיה שלך!