צלצול:מִקצוֹעִי
שלום לכולם,
לאחרונה הצטיידתי במסך סמסונג 34 אינץ' רחב במיוחד (C34H890WGR) עבור ה-Surface Book 2 שלי. בדקתי את כל התצורות האפשריות ועדיין יש לי את הבעיה הזו עם הבזקים על המסך (נראה שהבהירות קופצת קצת). קצרה מאוד זמן, מאולתר).
ניסיתי לחבר את המסך דרך HDMI ל-Surface Dock 1 (עם מתאם HDMI ל-Mini DP של Microsoft), ואז דרך יציאת Display ל-mini DP עם כבל DP 1.4 תואם 8K, ואז עם כבל USB-C ישירות על ה-Surface Book שלי. 2. ניסיתי לשנות את קצב הרענון או את הגדרות המסך, ניסיתי גם לחבר אותו לשקע חשמל אחר...
בדקתי את המסך גם ב-Surface Go וב-MacBook Air. אותה בעיה. החלפתי את המסך, בדקתי גם Surface Dock 2. אותה בעיה.
בדקתי מגה דרייב מיני, לא נראה לי שראיתי פלאש (רזולוציית המסך הלכה ל-1080p). יש לי הרושם שהמכשירים שבבעלותי אינם מתמודדים היטב עם רזולוציית 3440x1440px, האם זה אפשרי? האם ה-Surface Book 3 יכול לפתור את הבעיה? הצלחתי לבדוק קצת על מקבוק פרו ישן שהייתי צריך לפתור תקלות, בזמן שהיה לי אותו לא ראיתי שום בעיה, חוץ מזה שהוא לא תומך ב-100 הרץ וכברירת מחדל קבע את המסך ב-50 הרץ.
יש רעיונות או עצות?
עדכון קטן לבעיה שלי, קניתי Surface Book 3 (i7/16gb ram/256go ssd) ואותה בעיה! זה אפילו יותר גרוע, המסך נכבה ונדלק מעצמו...
התמזל מזלי לקבל 2 מסכי HS? האם כל הדגמים של המסך הזה הם HS? אין מחשב נייד תומך ברזולוציה רחבה במיוחד?
אני לא מבין למה אנחנו לא יכולים למצוא פיסת מידע אחת בנושא הזה באינטרנט, כאילו אף אחד מעולם לא חיבר מחשב נייד למסך רחב במיוחד...
ובכן, הבעיה נפתרה אחרי המסך השלישי... אז היו לי שני מסכים פגומים ברצף, מה שגרם לי להאמין שזה בגלל החומרה שלי ולא המסך...
ובכן, לפחות זה אילץ אותי לשדרג ל-Surface Book 3 ולהחליף את ה-Surface Dock המזדקן שלי שהיה לי מאז ה-Surface Pro 3 שלי...