בעיה ב-powerpoint בוידאו

צלצול:נובו

בְּרִיאוּת
אני בא לקראת האורות שלך בבקשה

אין לי בעיה להכניס את קובץ הווידאו ל-pptx. הבעיה היא שהקובץ/קישור לא עובד עם פתיחה/קריאה של קובץ pdf

אני לא יכול להפעיל קובץ וידאו שמוכנס ל-pptx שלי, ושיש לו קישור לכתובת חיצונית, ואני חושב שניסיתי הכל. חייב להיות טריק סודי ;-)

יצרתי pptx שהתכוונתי ל-PDF, עם תמונה ממוזערת שמכילה סרטון להפעלה בתמונה הממוזערת הזו, ולא עם קישור שנפתח בחוץ, אם אפשר. אם זה לא היה אפשרי עם אופיס...גררררררררר..; !!! ובכן, הרבה עבודה עבור מיקרוסופט לדפוק את החזון שלי בדברים ואני יוצר את ה-PDF שלי עם תוכנות אחרות

אני מזין את ה-url/קישור/פעולה מהבאנר של ההכנסה, אני שומר ב-pptx, ואז ב-pdf. כאשר ה-PDF זמין, אין פעולת קריאה... ואילו קריאה זמינה במצב רגיל ובמצב שקופיות.. הקובץ זמין בשורש האתר שלי. אבל קריאת ה-PDF באופן מקומי לא מאפשרת גם את הפעלת הקישור לקובץ/סרטון

ניסיתי למקם כתובות יוטיוב, גם זה לא עובד..
אם למישהו יש רעיון תודה ;-)

צלצול:חוֹבְבָן

תודה, כפי שאמרתי, זה נעשה זה עובד "פנימי" במחשב, אבל לא חיצוני כאשר קובץ pptx הופך ל-pdf ונקרא בכתובת אתר חיצונית ;-)

צלצול:חוֹבְבָן

ב-PDF נראה לי הגיוני שזה כבר לא עובד.

הגיוני אני מבין, אני לא רואה טעם לספק נתיב ו/או קישור חיצוני אם לא עוקבים אחריו וניתן לשימוש ב-PDF. אז אם אני שומע נכון אין פתרון כי הגישה לא אפשרית...

אז אני אעשה את זה בדרך אחרת. תוֹדָה

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל7תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה