מהם החלקים השונים שניתן לעשות בהם שימוש חוזר מסמארטפון או טאבלט?
שלום, אני רוצה להכין את הכלים שלי לסרטי היוטיוב שלי, כבר אם אין לנו כסף התחלתי להשקיע או שכבר יש לנו ציוד מסוים, כאן אנחנו לא קופצים רחוק.
בעבר, למשל, לאחר שקיבלתי מחשב נייד מסוג Packard Bell, זה היה המחשב הנייד הראשון שלי, אז התרגשתי כמו זבוב. כמובן שכבר אספתי מחשבים ניידים ישנים, אבל הם הגיעו מתחילת שנת 2000, ובוודאי שהפאנל היה סדוק, או פגום. אז עם המחשב הנייד הזה של PB, הוא מ-2011. הוא היה רק בן 10 כשמצאתי אותו, אז היה לו רק 4GB של זיכרון RAM, אבל חוץ מזה, זה עבד. מכיוון שהיה לי מזל שעדיין יש לי מקל של 4GB, שילבתי אותו ואת המטומטם שלי, הוא התחיל לנהוג כמו גורדיני אחרי שהכנסנו אליו 2 וובר 45 פחמימות (טוב לאנשים שנוסטלגים כשזה מגיע למכניקה, אתם יודע על מה אני מדבר).
נו אז מה היה לא בסדר?
זה היה הכונן הקשיח, שהיה לו רק קיבולת קטנה. 360GB.Sata.
והנה אספתי מספיק סאטה ביכולות שונות.
אבל אחרי השילוב שלי, הזאב הרע פקארד בל בא להגיד לי הודעה, או שהוא רצה לקבל קוד אישור, להחלפת הכונן הקשיח.
וכן, כאן אפילו לאנשי המוכרים ציוד למחשבים, ולטכנאי מחשבים, אין הרשאה זו של Packard Bell Super Administrator. או שרק לחברת האם עצמה יש את הפריבילגיה לקבל את הקודים לשילוב של מכשירים חדשים או שינויים.
כמובן שבחיפוש ברשת מצאתי את קודי מנהל העל המפורסמים שלו.
בצרפתית אנחנו לא מוצאים כלום, זה ידוע!!
ואחר כך כמובן, ה-Bios כבר לא נתן לי את הבעיה הקטנה ביותר עבור השינויים שרציתי לעשות.
אבל מה הסיפור הארוך הזה קשור לסמארטפון?
הממממממ, אני זהיר כמו המגיפה, כל מה שאתה צריך לעשות זה לגעת במכשיר כדי להרכיב אותו על אחר!!!!!
אוקיי, אז קודם כל בואו נראה את הציוד ההיקפי השונה שאנו יכולים להשתמש בהם.
אנחנו כבר יכולים לגשת למודול ה-Wifi. אהההההההה, ואצלך זה גם מיד מדליק אותך?
לא, ואם אני מציג SSD דרך יציאת wifi, זה מדבר אליך טוב יותר?
2) מצלמה!
ובכן, יש מצלמת 16Mpx עדיין טובה יותר ממצלמה של 1 או 2 Mpx. לא?
3) מיקרופון כדי להפוך אותו למיקרופון לאבאלי.
ואם יש לך יציאת USB, כידוע היא אוניברסלית.
בוא נראה...
עבור המחשב הנייד שלי, עבור יציאה אחת, הוספתי יציאת USB מרובה.
כמובן שלסמארטפון הוא יצטרך חיבור OTG.
ואחרי שאין יותר מגבלות, לפחות תצטרכו לדעת איך להלחים עם פח.
ליציאת USB יש 4 נקודות.
הפלוס והמינוס עבור ספק הכוח בשני הקצוות.
ושתי הנקודות הפנימיות = נתונים.
עבור USB 3.0 כאן מספר השינויים בנקודות היזהר.