התקן מחדש את מערכת ההפעלה xbox

צלצול:חוֹבְבָן

שלום/ערב טוב:

מזה זמן מה ה-Xbox one שלי (גרסת עילית אני מציין) סובל מהאטה, ומבאגים איומים, עד אז זה יכול להיות בסדר אבל מאז העדכון האחרון: שגיאה בהשקה של כמעט כל המשחקים שאני רוצה להשיק : " זמן האתחול ארוך מדי "אני יכול להפעיל מחדש עם כל השילובים האפשריים, אין מה לעשות, רק כמה משחקים השקות, וזה לא קשור לעדכונים מכיוון שהם מוכנים, אבל, חבל, במשך שבוע הוא אפילו לא מזהה את הכונן הקשיח החיצוני שלי עם כמעט כל ספריית משחקי ה-Xbox שלי עליו, בעוד שב-Xbox 2 שלי הכונן הקשיח שלי מזוהה היטב. ביצעתי איפוס ללא הצלחה או תוצאות חותכות.

בקיצור, החרדל מגיע לי לאף, במיוחד שיש לי משחקים בהזמנה מוקדמת ואני רוצה להיות מסוגל לשחק בהם כשהם יגיעו.

אז אני תוהה אם אפשר היה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה של ה-Xbox, כמו כשאתה מחליף את הכונן הקשיח של PS4 שבו אתה יכול לאחזר את מערכת ההפעלה מהאינטרנט ולהתקין אותה מחדש על ה-PS4 ממקל USB. האם זו פנטזיה או אפשרית?

צלצול:סֶגֶל

בונז'ור,
היה לי את הטריק ב-X box one הראשון שלי... תחילה, לאג, אחר כך קריסה ואז שגיאה לקריאת משחקים, ואז לא יוצגו יותר משחקים ברשימה, אפס... לעתים קרובות מאוד זה ה-DD שהוא HS... אשר פירושו, קופסת שירות לאחר המכירה עם החלפת ה-DD ואובדן כל נתוני המשחק שלך אם הם לא היו מעונבים...

לאחר מכן... אתחל את המערכת ממפתח usb... במונחים מוחלטים, זה אפשרי... אבל צריך ציוד, הרבה נתונים וידע ספציפי....

העצה שלי למשחקים:רכזת כונן משחק

עריכה: יש לך קוד שגיאה?

עריכה 2: צאו לטיילשם

אם זה באמת הדיסק שנמצא בסוף חייו, ואם היצור שלך כבר לא באחריות, אתה קונה דיסק, אתה משכפל את הישן על החדש (כל עוד הוא עדיין עובד) וזהו. שָׁלִיט.

צלצול:חוֹבְבָן

סליחה שלא הגבתי מוקדם יותר, אני באמצע BAC כאן.

כדי לענות לך פניתי לתמיכה והם שלחו לי תווית החזרה ולקחו אחריות על הקונסולה שלי שהיא עדיין באחריות עד 05/03/2018 אז זה בסדר.

לראות מה יגידו לי אחר כך וישלחו אותי בחזרה.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל4תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה