אפס משטח לאפס

אפס משטח לאפס

צלצול:מִקצוֹעִי

שלום לקהילה
הייתי רוצה לקבל קצת תובנות,
אני רוצה לבצע התקנה נקייה על משטח, אז אני רוצה לדעת אם אני עושה אתחול מחדש מתקדם למחשב זה על ידי מחיקת קבצים וכו'. מאשר אתחול עם מפתח USB הניתן לאתחול של Windows 11?

אז אם אני מאתחל ממפתח USB, האם כל מנהלי ההתקנים מתאוששים כהלכה?

אז המשטח הזה היה במקור על Windows 10 והוא תואם ל-Windows 11, זה מה שעשיתי, עדכנתי אותו דרך Windows Update

אז אני שואל את עצמי את השאלה אם אני אתחול ממפתח ה-USB או מאפס את המחשב באמצעות הפעלה מחדש מתקדמת כדי להפעיל את Windows 11, האם זה יקרה כמו מכתב בדואר? תודה על התשובות והתובנה.

בונז'ור,
אני לא בטוח שהבנתי נכון. אני לא יודע אם אתה כרגע על W10 או W11. בכל מקרה, אם אתהמאפסהמחשב, אתה מאבד את היישומים בכל מקרה. אותו דבר אם אתה מאתחל מהמפתח. אבל אתה יכול לעשות אחדהתקנה מחדש ללא אובדןכָּזֶה:
בסייר הקבצים, פתח את מפתח האתחול של Windows ולחץ פעמיים על הקובץ setup.exe. זה יוזם התקנה מחדש של Windows במצב"שדרוג במקום". כסטנדרט, אתה שומר גם קבצים וגם יישומים. לאחר התקנה מחדש זו, תהיה לך תיקיית windows.old אשר תאפשר לך לחזור אחורה למשך 10 ימים.
באופן עקרוני, הדרייברים משופצים.
בְּכֵנוּת,
ג'ף

@Jef Homborch תודה על תגובתך אבל אם אתה לא יודע לקרוא, מתנצל בפניי, כן אמרתי שהמשטח הזה היה במקור על Windows ושעדכנתי אותו דרך Windows Update כדי לשים אותו ב-Windows 11 אז זה יגיע נמצא בווינדוס 11
אבל מה שהייתי רוצה לדעת במונחים של הפעלת Windows הוא שאם אני אעשה את האיפוס באמצעות הפעלה מחדש מתקדמת, האם עדכון Windows יהיה זהה לזה שאם אתקין ישירות את Windows 11 עם מפתח שניתן לאתחול על משטח זה?

בונז'ור,
1) אם תבצע איפוס באמצעות אתחול מתקדם, Windows ימצא את מה שהוא צריך ממחיצת השחזור של הכונן הקשיח שלך, כל עוד המחיצה הזו לא פגומה. עם המפתח הניתן לאתחול, הוא יחפש את מה שהוא צריך במפתח וזה תמיד עובד. בשני המקרים, אתה מאבד את היישומים. Ref:
https://lecrabeinfo.net/reinitialiser-e ... ws-11.html
2) דרך נוספת לעשות דברים מאפשרת לך לשמור קבצים ויישומים, ראה כאן:
https://www.malekal.com/reparer-windows ... e-donnees/
מצדי, אני תמיד מנסה קודם כל את השיטה השנייה הזו, כדי להימנע מלהתקין מחדש את היישומים שלי. הכל משופץ, כמו שדרוג מגרסה אחת לאחרת.
3) אם המטרה היא לרוקן את המחשב מהקבצים והיישומים שלו, ללא היסוס, הייתי משתמש במפתח הניתן לאתחול, הוא אף פעם לא נכשל.
בְּכֵנוּת,
ג'ף

תודה ג'ף אבל עבור הפעלת Windows איך זה יעבוד?

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל9תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום.

התחבר / הרשמה