צלצול:סֶגֶל
950 ו-950XL בסביבות 210 אירו חדשים ב-aliexpress.
אבל ל-S8+ זה לא ממש מחיר מצוין, היו טובים יותר במהלך המכירות נראה לי
אני מעדיף לא לומר דבר על ה-Lumia 950 שנועד בעיקר להימכר בצורה גרועה ככל האפשר, להיות פחות יפה מה-930 ולא הרבה יותר אמין, במיוחד בהשוואה ל-650 ה"קטנה" שהיא די יפה וקלה מדי .
אבל, כדי לחזור לסמארטפונים שמושכים, יש דבר אחד משותף בין ה-Galaxy S8, OnePlus 5T ואייפון X: הסוללה הקבועה, שהיא שטות אקולוגית ותמריץ למכור אותה מחדש 3 שנים מאוחר יותר כדי לקנות את הדגם הבא, לעתים קרובות יותר יקר כמו עם אפל.
נוקיה הוותיקה כבר הצליחה היטב עם ה-Lumia 920, 925, 1320 ו-1520, החברה החדשה עושה זאת שוב, רק עם הנוקיה 6, מה שלמעשה הניא אותי מלקנות אותו!
זה שהסמארטפונים החדשים מצוידים בכל הגאדג'טים, למה לא, אבל לשלם לפחות 500 יורו על דבר טלפון שאולי לא יחזיק יותר מ-5 שנים במקרה הטוב מדהים אותי ואני יכול להשוות רק עם המכשירים שלי תמונות של הוותיק ביותר ברזיסט דיגיטלי ועדיין עובד 10 שנים מאוחר יותר?
מה שגם משעשע אותי הוא טריק זיהוי הפנים, דוגמה למטה:
https://www.01net.com/actualites/iphone-x-oneplus-5t-galaxy-s8-le-match-de-la-reconnaissance-faciale-1316446.html
אני יודע שאני בפורום של טכנופילים נלהבים, שחלקם לא חוסכים באמצעים פיננסיים כדי להרשות לעצמם את הדבר האחרון, כמו Surface Pro 4 עבור יותר מ-2,000 אירו אבל, לפחות, זה יכול להיות כלי עבודה, שהוא לא המקרה עם חפצי הטלפון האלה שכבר לא צפויים להיכנס לכיס החולצה בקיץ
צלצול:סֶגֶל
עדיין יש לי מצלמת סרטים עתיקה של Zeiss אם אתה רוצה... בחור בלתי ניתן להריסה..
MGI כתב:אבל, כדי לחזור לסמארטפונים שמושכים, יש דבר אחד משותף בין ה-Galaxy S8, OnePlus 5T ואייפון X: הסוללה הקבועה, שהיא שטות אקולוגית ותמריץ למכור אותה מחדש 3 שנים מאוחר יותר כדי לקנות את הדגם הבא, לעתים קרובות יותר יקר כמו עם אפל.
אני מעדיף גם סוללות נשלפות, אבל ניתן להחליף סוללה שאינה ניתנת להסרה, אפילו בשירות לאחר המכירה. זה עולה יותר אם אתה לא מספיק שימושי לעשות את זה בעצמך, ההבדל הוא בעיקר שם.
לגבי אקולוגיה, אני גם לא בטוח שאתה מושלם : אני מבין שיש לך כמה סמארטפונים עובדים, וזה גם שטויות אקולוגיות. שמור אחד ותן או מכור את האחרים.
נערך לאחרונה על ידי Jacky64 ב-23 בינואר 2018, 12:02, נערך פעם אחת.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום