לצערי לא. היה לי שוב את מיקרוסופט בטלפון הבוקר. באופן קונקרטי אני לא יודע איפה החבילה כרגע, וכנראה שגם הם לא, אבל הם עדיין מחכים להחזרתה כדי לשלוח לי עוד אחת.
החלק הגרוע ביותר הוא שכפי שכבר אמרו, ה-Surface Book שלי הוא כלי העבודה שלי והנוכחי נמצא ממש בקצה קצהו ואני ממש מתחיל לפחד מהשימוש בו, ולמעשה אני נמנע ממנו . אז אני מוצא את עצמי פחות או יותר מובטל טכנית עד... מקסימום סוף החודש אומרים (אבל בלי שאני יכול להבטיח זאת).
כן כי אתה מבין, ניהול מלאי, נהלים, כל זה, כל זה. אנחנו לא יכולים לשלוח לך עוד אחד בלי לקבל את השני קודם, בלה בלה בלה...
בכל זאת התלוננתי, והדגשתי את העובדה שבינתיים זה מוציא אותי לחופשה כפויה אבל היי, מה העלמה יכולה לעשות אם "זה הפרוצדורה"...
אמנם, זה לא היה חסר תועלת: היא אמרה לי שהיא הולכת להשאיר פתק כדי שיעשו מעשה וישלחו לי דגם מעודכן, במילים אחרות Surface Book 2 עם תצורה מקבילה (דגם ה-13" היקר ביותר) היא לא בטוחה אם זה אפשרי, אבל אם זה המצב, הפרשה הזו תהיה בסופו של דבר בעיה "קטנה" (אם המסך שלי לא יתפוצץ באותו זמן) למען טוב.
אני מתכוון להימנע מלשמוח מהר מדי, כאמור, אבל אם זה יקרה, אלו, אפריורי, חדשות מצוינות ובלתי צפויות.
אם התמונה למעלה משעשעת אותך, זה כלום לעומת מה שהיא עכשיו, שבוע לאחר מכן. עבודה אמיתית של גאודי הדבר, וחם, זה מפחיד, ובגלל זה אני הולך להשאיר אותו סגור, כבוי ומנותק 90% מהזמן עד שאקבל את המחליף שלי.
בדיוק ביצעתי התקנה נקייה עם העדכון של מאי 2019, כדי לבדוק, ואני רואה שכבר יש בלגן גדול שאני מקווה שייפתר עד שאקבל את החדש. בינתיים, אני הולך להסביר את זה בתגובות מתחת למאמר הייעודי.