ספר השטח: בעיה בניתוק המסך

ספר השטח: בעיה בניתוק המסך

צלצול:חוֹבְבָן

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי את ספר השטח, ויש לי באופן קבוע את הסמל "נתק משטח" באזור ההודעות שמראה לי ש-Paint 3D פתוח ושאני לא יכול לנתק את המסך.
עם זאת, אני אף פעם לא פותח את היישום הזה, הוא מופעל מעצמו ברקע (גם לאחר חסימת הביצוע שלו ברקע בהגדרות). ולאחר שנסגרה ממנהל המשימות, האפליקציה מפעילה את עצמה מחדש מעט מאוחר יותר, באופן אקראי למדי.
כבר איפסתי את המחשב אבל שום דבר לא קורה. הבעיה נמשכת.
הפתרון הזמני היחיד שיכולתי למצוא הוא להסיר את ההתקנה של Paint 3D ב-PowerShell ("Get-AppxPackage Microsoft.MSPaint | Remove-AppxPackage"), אבל האפליקציה מתקין את עצמה מחדש במצבים מסוימים (Paint 3D לא אמור להיות מסוגל להימחק ב- בדרך ה"רגילה").

האם יש לך את אותה בעיה? למישהו יש פתרונות? יש לידים?
תודה רבה לך.

צלצול:מִקצוֹעִי

ניסית למחוק אותו מהחנות?
אני מניח שיש לך את הגרסה עם כרטיס מסך?

arsenal01 כתב:ניסית למחוק אותו מהחנות?
אני מניח שיש לך את הגרסה עם כרטיס מסך?

לא ניתן להסיר את Paint 3D מרשימת היישומים בתפריט התחל ובהגדרות.
וכן, למעשה, לא ציינתי אבל זו הגרסה עם כרטיס מסך של ה-Surface Book שבבעלותי.

צלצול:מִקצוֹעִי

אני מניח שניסית את זה?
https://www.windowscentral.com/how-comp ... windows-10

אחרת, יש לי את האפשרות הזו:
"אני לא יכול להסיר את ההתקנה של Paint 3D כי אפשרות הסרת ההתקנה מושבתת ב"הוסף והסר תוכניות", אבל יש איפוס נתונים עבור Paint 3D, זה עובד בשבילי ופתר את הבעיה שלי."

למי שלא מבין אנגלית, בעצם, בעת מחיקת האפליקציה, במקום ללחוץ על מחק (אם יש לך אפשרות), לחץ על שחזור נתונים

כן, בעמוד זה מצאתי את הפתרון לכפות את הסרת ההתקנה של Paint 3D.
ואני מבין אנגלית (אל תבזבז את זמנך בתרגום בשבילי, אבל זה נחמד). גם אני איפסתי קודם את נתוני האפליקציה, וכאמור אפילו ביצעתי איפוס מוחלט של המחשב, אפילו מחקתי את הקבצים האישיים שלי.
למען האמת, עצוב לי לראות את סוגי הבאגים האלה במחשב חדש לגמרי שעולה כל כך הרבה...
לעת עתה הטריק של הסרת ההתקנה של Paint 3D עובד, אבל אני יודע שהוא יותקן מחדש בעדכון הבא. ואז, אני לא משתמש בו כרגע אבל אני לא שולל להשתמש בו יום זה או אחר.

בכל מקרה, תודה רבה שקראת והגבת לי. מקווה שיהיה פתרון יום אחד!

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל15תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה