[נושא יחיד] מחשב נייד משטח, המשוב שלך

שלום לך, אני אתן לך משוב (קטן) על המחשב הנייד (הנהדר) של Surface
כפי שמרמז המשפט הראשון שלי, אני כבר לגמרי כבש
אז קיבלתי אותו ביום שישי ה-16 בבוקר.
האריזה, כמו תמיד במוצר מסוג זה, מאוד זהירה, ומה שבולט ברגע שהיא פורקת וביד היא המשקל הנמוך מאוד. העדינות הקיצונית של כל העניין לא קשורה לזה כמובן!
העין נמשכת מיד לגימור, שהוא פשוט מעל לכל דופי ומחמיא לעיניים!
ההגדרה והאיכות של המסך היא כפי שציפיתי בהתחשב בטווח השטח... מושלם! עם זאת, זהו פאנל מבריק אך הטיפול האנטי-רפלקטיבי באמצעות תהליך "קורנינג גורילה" ללא ספק אינו קשור.
המקלדת המוארת עם השהיית זמן נעימה מאוד למגע וכיסוי האלקנטרה מוסיף פלוס שאין להכחישה לנוחות (אני קצת סקפטי לגבי העמידות לאורך זמן)
משטח המגע מאוד נעים, אבל אני מעדיף שימוש בעכבר (מחובר באמצעות בלוטות' מטווח ה-Surface... מעולה אגב!)
לבסוף, הנושא שמבלבל...ואו, וזה מעצבן!! Windows 10 S!!
קודם כל, התצורה שלי היא הזיכרון "הבסיסי" של Intel Core i5-4 GB ו-SSD של 128 GB
המערכת זורמת מאוד, אפליקציות נפתחות בקלות עם מעט מאוד זמן חביון! בקיצור, למי שעושה רק אוטומציה משרדית קלאסית, כמו חבילת המשרד והמדיה (Groove, Netflix, מייל וניווט, זה די והותר) האחסון שלי הוא כמובן בעננים עם OneDrive, (אחסון 1TB) אז אני יש לי גישה לכל הנתונים שלי מהמחשב השולחני שלי שבו פועל גם Windows 10 Creators Update
ולבוא אליו, (למערכת) ומלבד המגבלה של התקנות של תוכנות מחוץ לחנות, היא דומה בכל המובנים לגרסה אחרת של Windows 10 pro (ותזכורת קטנה) שבאיטרציה האחרונה שלה, מוצע באמצעות סמן ב"פרמטרים" של

הגבלת הורדת תוכניות לחנות Windows בלבד

!
המערכת אומצה, ישירות במסתורין של Windows 10S (רישום) אכן, באמצעות הגדרות/עדכונים ואבטחה/הפעלה,

האפשרות

מוצע... מה שעשיתי!!!

העדכון כמו גם ההתקנה (שדורשת הפעלה מחדש) ארכו בסך הכל כמה דקות וללא כל אובדן נתונים או תצורה.

זה הכל!
שום הבדל לא נראה או מורגש, המערכת תמיד מופעלת מחדש באותה מהירות וההתעוררות משינה היא מיידית באותה מידה.
לגבי הסוללה, מוקדם מדי לשפוט משהו. וחוץ מהעומס הראשוני, מאז עשיתי עליו לא מעט דברים. בין היתר תצורת מערכת, הורדת עדכונים, חבילת האופיס, מוזיקה (ואגב, הסאונד לא רע בכלל) כמה סרטונים, גלישה כמובן וקריאת מיילים. כמו גם פרק בן שעה בנטפליקס (במיטתי אתמול בלילה... שמחה)
ולבסוף, כתיבת טקסט זה בוורד! אני בקיבולת פנויה של 25%! ועדיין לא העליתי אותו לטעינה מאתמול בבוקר!! אה כן, ללא רעש מאוורר ברור וכביכול לא מורגש חימום.
שום דבר מלבד אושר וללא חרטות על הרכישה שלי!
בתקווה שתרם תרומה קטנה דרך המשוב הזה. תודה שקראת אותי

נערך לאחרונה על ידיאריהם29 ביוני 2017, 06:04, נערך פעם אחת.