צלצול:יָזוּם
בונז'ור,
בזמן ההמתנה ל-Surface היפותטי שיהיה במחיר של האייפד הציבורי הרחב ב-€399.... מה דעתכם על ה-Surface RT בשימוש שלו והאפשרויות שלו ב-2018?
אבהיר את שאלותיי:
- האם אפשר לקבל היום Windows 10 או Phone 10 ב-RT?
- לאחר מכן, אני רוצה להשתמש בו עבור Web Only (סרטונים, תמונות, פייסבוק, מסנג'ר, ייעוץ של מיילים...), במקרה הגרוע e-reader (ספר דיגיטלי), בשני המקרים זה אפשרי גם היום?
- האם דפדפן האינטרנט עדיין מעודכן, האם זה Edge? והאם ביצועי המכונה מאפשרים ניווט ללא בעיות?
תודה מראש על תגובותיכם המגוונות והמגוונות.
בְּכֵנוּת,
ססיל.
צלצול:מוּמחֶה
ערב טוב,
לא ניתן לקבל כל W10, בין אם שולחני או נייד או זרוע.
בתור דפדפן לא יהיה לך אדג' כי הוא מ-W10 אלא Internet Explorer שאני כבר לא יודע מתי כבר לא יעקוב אחריו בעיית אבטחה.
פייסבוק תוותר כי ב-WP 8.1 זה מפסיק אבל אתה עדיין יכול לקבל את זה דרך הדפדפן לקורא אלקטרוני, אם אתה מוצא אפליקציית ספרים ל-wp8.1 אבל בעקרון כן לראות דרך אתר אינטרנט.
אז אתה תמיד יכול להשתמש בו כדי לקרוא תמונות/סרטונים, להאזין למוזיקה, לבדוק את המיילים שלך, להיכנס לאינטרנט, להשתמש כבסיס עם שעון מעורר ומזג אוויר.
אז זה עושה מינימום גדול אבל זה עושה את זה טוב, לא היו לי שום בעיות עד עכשיו רק קצת חמדן.
הנה לך.
תודה על התשובות שלך "lehulk77",
אני חייב לומר שאני מהסס לקבל אחד, הוא מאוד נגיש והייתי רוצה לקבל מסך "נייד" גדול יותר מדי פעם...
כל מה שנותר הוא למצוא את מפת הדרכים של Internet Explorer עבור W8.1RT כדי לדעת מהם העדכונים האחרונים והעתידיים.
יום טוב!
צלצול:סֶגֶל
וואו, 399 אירו למשטח RT זו עסקה ממש גרועה. עם התיישנות הציוד, בקושי הייתי מכניס לתוכו 100 יורו.
במחיר הזה כבר ראינו את השטח פרו 4 ב-m3. העצה שלי לחכות עד שההצעה למקצוען 4 תופיע שוב!
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל9תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום