צלצול:חוֹבְבָן
שלום לכולם,
אני מפרסם את הפוסט הזה לא לרכישת RT או לא, אלא בגלל שזה יהיה שימושי לשתף את מה שכולם עדיין עושים עם משטח ה-RT שלהם או 2. חייבים להיות 4 מצופים ו-3 גזורים שיש להם אחד, כולל אני
הנה מה שאני עושה עם זה:
השמעה 1 של MP4 (למרות שהפורמטים העדכניים ביותר אינם נתמכים בהכרח) או MKV ב-mpeg4; VLC עבור RT עוזר לפעמים, אך ללא פענוח חומרה, חלק מהסרטים נראים אך פיגור רב מדי
Powerpoint 2 מילים אקסל, אין מה להגיד שזה עובד
3 אתרי סטרימינג; RT בהיותו אטום לווירוסים, יקירתי יכולה לצפות באופרות הסבון שלו מבלי שאבלה את הערבים שלי בשבירת המכונה
4 רכישות באינטרנט מאותה סיבה
5 גולשים באינטרנט כשיש לי אותו בהישג יד, אבל זה הפך להיות איטי מדי ואני לא יודע למה
6 חדשות (עדיין עובד)
7 העלאת שטויות ליוטיוב
8 OneDrive, אין מה לומר, זה עובד
9 הודעות אימייל, אין מה לומר, זה עובד
10 יצירות וידאו מהמשטח בטלוויזיה דרך ה-BBOX, זה עובד טוב מאוד, כך שנוכל ליהנות מהמסך הגדול
מה שכבר לא עובד
1 סקייפ
2 מזג אוויר (עדכון שהוטל, אבל מכיוון שהוא לא קיים, אנחנו הולכים במעגלים)
מה הייתי רוצה לבדוק
1 כדי לעקוף את המגבלות של המכונה, אני חושב להשתמש בה כמסוף על במחשב ישן של Windows 7/8/10 עם הכלי Remote או splashtop. עשיתי כמה בדיקות בשנה שעברה עם מחשב העבודה שלי וזה היה שמיש לחלוטין. ואתה?
2 צפו בעמודים במצב לא מקוון עם כיס
3 Outlook עבור כתובות דוא"ל משניות; שום דבר מסובך אתה רק צריך להגדיר
אז, אחרון המוהיקנים, הצטרפו אלי
נערך לאחרונה על ידיphilippe7501716 בספטמבר 2018, 20:49, נערך פעם אחת.
צלצול:מוּמחֶה
זה במגירה, אני לא משתמש בו יותר.
לפעמים יש לי את הילדה הקטנה שלי שמגיעה הביתה, היא נכנסת ליוטיוב לקצת ו-2/3 משחקים קטנים והיא אומרת לי "הטאבלט שלך כל כך גרוע, סבא".
אז אנחנו עשויים להיות ענק מדהים...
טוב, תנו למי שמשתמש בו לטוב להתייצב
צלצול:יָזוּם
הייתי רוצה לומר שאני משתמש בו ביסודיות אבל לצערי הוא גם מאוחסן בתחתית מגירה . השימוש היחיד בגבול הוא עבור Office אבל זהו. אפילו גלישה עם IE זה לא נהדר.
זה חבל כי זו הייתה מכונה טובה, אבל עם סיום התמיכה ב-Windows 8 והאפליקציות שמעולם לא הגיעו (או שבאופן איכותי, לא השתפרו או שכבר לא עובדות בכלל) זה לא נעים לשימוש ב-2018
בונז'ור,
אותו דבר עבורי, הוא מאוחסן בקופסה שלו בתחתית ארון, עכשיו יש לי שני טאבלטים היברידיים אחרים, Asus T100 עם 500GB HDD ו-HP X2 128GB 10p
חבל, זה עדיין היה טאבלט טוב אבל המערכת המושתלת הרגה אותו
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל21תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום