tablette danew windows 8.1

שלום fcmque!
למעשה, כן אם נחפש רק עם מילות מפתח בסיסיות עם מנוע החיפוש המוגדר כברירת מחדל, כן הייתי מוותר, אבל יש
בהיותו יד ותיקה, כשזה מגיע למחשבים, אז מה שאפשר לעשות על PC קלאסי, אפשר לעשות את זה גם על כל אנדרואיד. (סליחה שאני לא יודע לגבי סמארטפונים של מק).

אז כבר הציוד הנדרש:
Clee USB:
כבלים OTG.
ונטוי.

אהההה תפסיק לא כל כך מהר, למי שרוצה לסתור אותי עם היזהר כאן אנדרואיד משתמש ב-Fat32 הישן לא...
ובכן כן, גם אני מסכים, ו-Windows 8.1 הוא בפורמט Apk, לא בפורמט ISO כמו למחשבים אישיים.

ואז, איך אתה חושב, שמשרד כמו Danew או כל שאר המותגים התקינו את המערכת בטאבלטים? על ידי ביצוע הורדה על כל טאבלט חדש שיוצא מפס הייצור, וואוההההההההה, כאן אמורה להיות להם קיבולת גבוהה מאוד מבחינת העברת אינטרנט, אתה לא חושב?

לא, כאן יש לחברות האלה מקלות USB, והתקינו את Windows בדרך זו.
שאלה מהירה עכשיו, עבור משתמשי טאבלט עם מערכת Windows 8 מותקנת. (סליחה, טכנולוגיית טאבלט ומשהו חדש בשבילי).
אז תחת Windows 8, האם אנחנו יכולים לשלוח אליו גם פקודות Dos כמו עם Windows 8 תחת PC?
האם הם מקבלים "פורמט" בסיסי ופקודות אחרות?

מכיוון שכמו Windows שלי שהותקן, עשה שגיאה קריטית, אז כאן אצטרך קודם כל לפרמט את הדיסק.

וכפי שהמאמן הקודם שלי מעולם לא אמר לי מספיק במהלך קורסי התחזוקה שלי, הגב הוא הכלי החזק ביותר. חוץ מזה, אם פעם מפתח ה-USB, המכיל את Windows 8.1, הוא יזהה את המיקומים הישנים, וייתן לי שליטה לפרמט את הדיסק.