האם יישום מוזיקת ​​WiFi לאייפון?

לשם שינוי לקחתי את הזמן לחפש בין חבילת היישומים המוסיקלית של Apple Stor :'(

מה הטעם שיש 32 ג'יגה -בייט של זיכרון באייפון 5 C אם אני לא יכול להעביר שם מוזיקה?

על ידי ניסיון למוזיקה של Google Play, לא טוב יותר מכיוון שאתה צריך כבר להתחיל בחיבור, בין חשבונות אפל, גוגל ומיקרוסופט, יש משהו שיש לך ימים מצחיקים :o

אז אני אחדש את ההרגל הטוב שלי על ידי הצבת כרטיס זיכרון מלא במוזיקה בלומיה 520 הישנה ואשכח לנצח את שמחות iTunes כמו כל מה שדורש מנוי במקום אחר ...

Professionnel
צלצול:מִקצוֹעִי

MGI, לא הבנתי הכל ;)

הנייד שלך צריך למצוא את המוזיקה איפשהו, נכון? בסדר לסטרימינג שמוצץ נתונים.

אם אתה רוצה למלא את ה- 5C שלך, יש את מפעל הגז של iTunes (למרות הכל, זה עם מדיאתק גדול, התוכנה הזו מושלמת .... ממש כמו המג'סטים או הגיבויים/סינכרוס)
יש לי רדיו ב- 1020 ב 8.1 .... אבל לעולם אל תשתמש בזה ^^

לא הגעתי למקומם כל כך הרבה חוסר תואם זה מעצבן אותי: הקלטתי במחשב וגיבוי של גיבוי הרבה מוזיקה במשך שנים, ואני רוצה להיות מסוגל לבחור את זה לפי הרצונות שלי להאזין לשירים מסוימים כשאני בחוץ, בסמארטפון כמובן, הנגן הישן שלי מבושל וטוב לזרוק!

זה כל כך פשוט עם הלומיה, אבל כל עוד לעשות, עם ה- iPhone 5 C בכיס, אתה יכול באותה מידה להשתמש בו למוזיקה, מה שלא נראה לי לעת עתה אפשרי> אני לא אקנה מקש של Mac בנוסף, או גרוע מזה, iPod :'(

אני שומר בכיס אחר את ה- Moto E4 רק לצילום, עם מסך 5 "עדיין נוח יותר לצפות או להראות את עבודות החובבים הקטנות והקטנות שלי, למרבה המזל השאר ...

Amateur
צלצול:חוֹבְבָן

אני לא ממש מבין את השאלה.
Apple Music (כמו Deezer, Spotify, ...) יש מצב לא מקוון המאפשר לך להאזין ללא נתונים למוזיקה שהורדה בעבר.
וזה כבר לא חיוני להתחבר באמצעות iTunes.

אני מבין את השאלה אפילו פחות, מכיוון שאפליקציית "המוסיקה" (הווה כברירת מחדל ב- iOS) מגיבה בדיוק לצורך שבא לידי ביטוי כאן. האילוץ הוא שכדי להכניס את המוזיקה לאייפון, יש צורך לעבור את iTunes (שקיים במחשב האישי!) על ידי חשוב בספריית המוזיקה: יש פרמטרים אחד או שניים לדעת אם אתה לא רוצה את זה מכל הספרייה בדיסק של המחשב ...

אחרת, Google Music עושה את העבודה. עם אפליקציה ייעודית במחשב האישי (או אפילו בלי אפליקציה, דרך כרום), הוא מעלה את ספריית המוזיקה לחשבון Google, ואז באפליקציית Google Music באייפון אנו בוחרים את מה שאנחנו רוצים שיהיה מקומי בזיכרון הטלפון.

האם אתה רוצה לקרוא תשובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, הנושא הזה מכיל7תשובות וייתכן שהם עוזרים מאוד!

כדי להיות מסוגל להתייעץ בהם, תצטרך להיות מחוברת לפורום

חיבור / רישום