מאווררים במלוא המרץ כשהם לא פעילים במחשב גיימינג
צלצול:מִקצוֹעִי
שלום,
יש לי בעיה קטנה ומוזרה עם מחשב המשחקים שלי במשך כמה ימים, הוא פועל לאחור.
כשהוא לא פעיל כמה דקות, כאילו אני לא נוגע בו, הוא מתחיל לצרוח כאילו הוא סובל מכאבים ורק הזזת העכבר כדי להעיר אותו מספיקה כדי להרגיע אותו מיידית?
במשחקים ובשימוש אינטנסיבי, זה עובד כרגיל, המאווררים בקושי נשמעים
בדקתי את הגדרות החשמל, המתנה וכו' והכל נראה תקין, הסרתי/התקנתי גם את הדרייברים הראשיים אך ללא הצלחה.
ווינדוס 10 מעודכן, מנהל המשימות לא מצביע על שום דבר חריג, שום תוכנה מוזרה ברקע, שום דבר בהפעלה אוטומטית והטמפרטורות בסדר.
אם יש לך רעיון, אני מעוניין.
תודה ויום נעים
נ.ב.:
אני לא רוצה קריסת ווינדוס 10, אין לי את האומץ לשמור/להתקין מחדש 2TB של משחקים מותקנים
בונז'ור,
אני לא יודע איזה מחשב יש לך. אבל ב-Acer שבבעלותי, יש תוכנית Acer להפוך את המאווררים מדי פעם כדי להסיר אבק מהם, ובאותו זמן היא עושה הרבה רעש. ניתן גם להסיר את ההתקנה של תוכנית זו.
חברות,
JH
ג'ף הומבורץ' כתב:בונז'ור,
אני לא יודע איזה מחשב יש לך. אבל ב-Acer שבבעלותי, יש תוכנית Acer להפוך את המאווררים מדי פעם כדי להסיר אבק מהם, ובאותו זמן היא עושה הרבה רעש. ניתן גם להסיר את ההתקנה של תוכנית זו.
חברות,
JH
שלום ו
תודה על תגובתך
אין דבר כזה במחשב שלי, זה מחשב שבנה בעצמי על בסיס MSI CM, i7 ו-RTX 3070.
זה ממש לא מובן, אבל אני חושד ב-CG כי אני כבר לא יכול להשתמש בפאנל הביצועים ב-GeForce Experience.
התקנתי מחדש את מנהלי ההתקן של Nvidia, GeForce Experience וכו' עם מנהלי התקנים ישנים יותר, אבל שום דבר לא משתנה
זה באמת מדהים, ברגע שאני נוגע בעכבר כדי להעיר את המחשב, הוא חוזר לקדמותו וברגע שאני מפסיק להשתמש במחשב לכמה דקות, שוב, המאווררים נדלקים במלוא העוצמה!
אוקיי זה בסדר, זה רק מחשב גיימינג משני, אבל זה ממש מפריע לי לפרמט.
בונז'ור,
אם אתה חושב שזה הכרטיס מסך, החלפתו לא מצריכה, למיטב ידיעתי, איפוס המחשב. לאחר החלפת הכרטיס, אם הוא מאותו מותג, מנהלי ההתקן יתעדכנו באתחול מחדש. אחרת, עליך להסיר מנהלי התקנים גרפיים ישנים. בכל מקרה, זהירות מכתיבה קודם כל ליצור תמונת דיסק כדי שנוכל לעמוד על הרגליים אם זה ישתבש.
חברות,
JH
ה-CG עובד בצורה מושלמת, כשאני אומר שאני חושד בכרטיס, זה רק ברמה של הדרייברים של Nvidia/Geforce וכל מה שקשור לזה, מסגרת וכו'...
בכרטיסי Nvidia ובאמצעות מודול ה-Experience, יש אפשרות שכבת ביצועים וכו'... וזה הדבר הזה שנראה שגורם למחשב לרוץ לאחור.
התקנתי SSD מבחן עם W10 על אותו מחשב זה ואין בעיה.
בחלק מהפורומים, הוא מדבר על visual c++ שאינו תואם לגרסה העדכנית ביותר של מנהלי התקנים.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל6תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום