כתובות ישנות ומסורבלות באפליקציית Mail

צלצול:חוֹבְבָן

זו בעיה ישנה שלא פתרתי!
באפליקציית W10 Mail/Calendar, כתובות ישנות שנמחקו מופיעות מחדש באופן אוטומטי בעת הזנת כתובת דואר אלקטרוני המתחילה באותן אותיות, למרות שכתובות אלו נמחקו במשך זמן רב בספר הכתובות או שמעולם לא נרשמו במקומות אחרים במחברת זו.
האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזו היום, או מקומית באפליקציית Mail או באתר Outlook?
לא מצאתי פתרון יעיל.
מרסי

צלצול:מְאוּשָׁר

בונז'ור
אני לא מעז לחשוב ששרתי MS או משרתים אחרים של האנושות עוקבים אחר מה שאנחנו מוחקים
תגיד לי שזה לא נכון?

צלצול:מִקצוֹעִי

אה כן! זה היתרון בלהיות מחובר!

צלצול:יָזוּם

נראה לי שהכתובות המופיעות בכניסה לשדות To:, CC: וCCi: לא רק מקושרות לאנשי קשר רשומים אלא גם מקושרות למיילים שמתקבלים ונשלחים.
באאוטלוק (האפליקציה השלמה) ניתן למחוק חלק מהן באמצעות האיקס הקטן המופיע מימין לכתובות ברשימה המהירה שמוצגת בעת הכניסה. ב-Outlook מקוון, אותו דבר.
מצד שני, ב-Mail אין אפשרות זו, בדיוק כמו אאוטלוק באינטרנט (עבור הודעות Exchange ארגוניות).

בכל מקרה, אני מאחסן את המיילים שלי בתיקיית Outlook מקומית במחשב האישי שלי, אבל כשאני נמצא במחשב אחר בגרסה אחרת של לקוח דוא"ל של Microsoft עדיין יש לי את ההצעות האלה. אז אני מסכים איתך לגבי הרעיון שאכן יש זכר במקום אחר מאשר מקומי

צלצול:חוֹבְבָן

תודה לכולם על התגובות, זה באג מעצבן שלא נפתר.
כתובות אלו השוכבות עשויות להיות חסויות ולמרות שהן אינן בפנקס הכתובות, הן נמצאות גם ב"אנשי קשר" בעת הקלדת האותיות הראשונות בחיפוש.
אני לא יודע אם הם מוגבלים בזמן או קבועים אבל מספרם נראה מוגבל. חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי דבר, פרט לכך שהשאלה כבר נשאלה למ.ס. שכמובן לא פתרה את הבעיה.
ייתכן של-MS יש גרסה אחרת של "דואר" בעבודה.
הממ, אני לא באמת מאמין בזה.

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה