תהליך "מכונית" וירוס לא יכול להסתיים

תהליך "מכונית" וירוס לא יכול להסתיים

חוקי הפורום
לפני יצירת נושא או פרסום הודעה, אנא קרא אתחוקי הפורום

צלצול:נובו

שלום לך,

אני מקווה שאתה מסתדר.
אני מודה שעדיף לי אם לא הייתה לי את הבעיה הקטנה הזו בווינדוס 10 שלי. נראה לי שזה קרה לי לאחר התקנת תוכנה לא מאובטחת במיוחד.

מאז, יש לי את האנימציה של העכבר הקטן שמתחיל כל כמה שניות ויש לי תהליך של "מכונית" שהופיע ושברגע שאני מוחק אותו, מתחיל מחדש.

האם תוכל לעזור לי למצוא פתרון לביטול בעיה זו כדי שאוכל לחזור למערכת בריאה למדי?

תודה רבה מראש כי זה ממש לא נעים...

בכבוד רב,
סֶכֶר

צלצול:מִקצוֹעִי

בונז'ור
זה בהחלט נראה כמו וירוס. הייתי מנסה לחסל את זה עם קספרסקי קודם (יש גרסת ניסיון).
אם זה לא עובד, אני חושב שתצטרך להתקין מחדש את המערכת. במקרה זה תחילה עליך לנסות התקנה מחדש ללא אובדן קבצים ויישומים. אם זה עדיין לא עובד, תצטרך לשקול התקנה מחדש מלאה מבלי לשמור דבר.

צלצול:נובו

שלום ג'ף,
תודה על המשוב שלך.
אני מודה שאכן הייתי רוצה להימנע מלהגיע לנקודה הזו.

לבסוף התקנתי את גרסת הניסיון של MalewareBytes שזיהתה כמה בעיות והעבירה אותה להסגר. אז נכון לרגע זה עדיף, זה אמר אחר כך בוודאי יהיה עדיף לחטא את המכונה בצורה יסודית יותר - אם אתה יודע דרך טובה לעבוד עליה אני מעוניין.

עם זאת, יש לי כל כך הרבה יישומים להתקנה מחדש שאני באמת מעדיף להימנע מלהתקין מחדש את המערכת...

תודה וערב נעים לכולם

צלצול:מִקצוֹעִי

בונז'ור,
אני מסכים שעדיף להימנע מהתקנה מחדש של "התקנה נקייה", כי היא כרוכה בהתקנה מחדש של כל האפליקציות, עבודה חשובה.
עם זאת, ניתן לבצע התקנה מחדש ללא אובדן (אנו שומרים קבצים ויישומים) באופן הבא:
1) הורד את Windows ISO;
2) הרכיבו אותו;
3) לחץ פעמיים עלsetup.exe
הכל מרגיש כמו שדרוג. כסטנדרט, אנו שומרים קבצים ויישומים.

יתרה מזאת, כעת, כשהנגיף שלך נראה מחוסל, אני לא יכול לייעץ לך מספיק כדי ליצור תמונה של הדיסק שלך בדיסק חיצוני. במקרה של בעיה, אנו משחזרים תמונה זו. ניתן לעשות זאת תחת Windows, באמצעות ההליך הנקרא "גיבוי (Windows 7)". דרך נוספת היא התוכניתRescuezillaשמתאים למקל USB ועובד ללא תלות בווינדוס.