גניבה של נתוני חיבור
צלצול:סֶגֶל
בונז'ור,
הודיעו לי שהאתר נפרץ באפריל 2018. לאחר מחקר, כתובות המייל והסיסמאות ששימשו להתחבר לאתר נפגעו. סיסמאות מוצפנות במסד הנתונים אבל אני מציע לך לשנות אותן מטעמי אבטחה. אם לא שינית את הסיסמה שלך מאז, תתבקש לעשות זאת באופן אוטומטי.
פניתי לרשות המוסמכת כדי לברר את ההליך הטוב ביותר לנקוט במצב מסוג זה. הפרצה נסגרה ומאז לא הבחנתי בפריצות אחרות.
אנא דעו שהמצב הזה מעציב אותי מאוד ואני מתנצל על כך שלא יכולתי להגן על עצמי מהתקיפה הזו.
צלצול:חוֹבְבָן
צלצול:יָזוּם
תודה על ההודעה הזו והאמצעים שהופעלו במהירות.
אלו יהיו דליפות נתונים בקנה מידה גדול (שנוגע בכל מקרה בסביבות 2 מיליארד כתובות דוא"ל פרוצים) וכדי לברר אם יש לך אחת מהכתובות שלך שנפגעה, אני מזמין אותך לעבור לקישור הזה:https://sec.hpi.de/ilc/
זה יגיד לך איזה אתר מאפשר לך לגשת לנתונים שלך עם כתובת האימייל שתזין.
צלצול:חוֹבְבָן
תודה לך GerlariMin, מצאתי אישור לדליפת הנתונים באפריל עם הכתובת שציינתי, זה לא נראה לי חשוב מבחינתי וכמובן בזכות ארנו.
ב.ב.
צלצול:נובו
תודה שלקחת בחשבון את הדוח.
כבר השתמשתי בסיסמה ייחודית של מנהלי סיסמאות אז זה לא ממש מפריע לי אישית, יותר מודאג לשארכם. בנוסף, כבר הייתי ברישומים האלה, הפרטים שלי כבר הודלפו כמה פעמים בעבר. אז מצדי כבר היו לי ניסיונות "סחינה" שהגיעו מהרישומים האלה, יש סיכוי שאתה מטרה עכשיו אז אל תיבהל ...
נ.ב: הטופס שלך להודעות פרטיות או הודעות בפורום גורם לי לרצות לפתוח את הוורידים מדי פעם כדי למחוק את תוכן ההודעה שנמצאת כעת בעריכה... אני הולך לעשות כמו מוחמד הני בגללך עם ה מסך המחשב שלי אם זה ממשיך !
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל13תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום