אני מודה שאני לא מבין כלום במה שאתה (אנחנו הולכים להשתמש במונחים לא פורמליים, נכון, זה עדיין יותר "נחמד") אומר...
ביצעתי התקנה נקייה ממפתח USB ללא כל בעיה (מלבד לבאגים שלאחר מכן אין קשר לדרך ההתקנה של הדבר).
קודם כל, אם אני לא אומר משהו טיפשי, וזו בכל מקרה הדרך שבה התקדמתי, אם אתה רוצה לבצע התקנה חדשה נקייה ממפתח USB, אתה לא משתמש ב-ISO...
ובכן, באופן אישי, זה היה ותמיד היה ברור מאוד; ה-ISO הוא במקרה שבו אתה רוצה לצרוב את הדבר על DVD למעשה, אבל במקרה שבו אתה רוצה להתקין מערכת נקייה חדשה ממפתח USB, זה כרוך בהורדה של כל הדרוש "לא דחוס" או... אני לא יודע מה המונח המדויק אבל אני שומע... מפורק? בכל מקרה לא ISO...
הכלי ליצירת מדיה של Windows הוא מאוד ברור ברמה הזו, נראה לי, כאשר הוא נותן לנו את הבחירה ליצור את מדיית ההתקנה שלנו...
ה-ISO הוא רק תמונה...ואם הוא לא נצרב ולכן מפורק/מפרק (אנא תקנו אותי בתנאים) באמצעות צריבה על מדיום, זה חסר ערך...
בכל מקרה, כנראה לא ממש הבנתי את הבעיה, אבל כשקראתי את זה:
USB נאסר על ידי מיקרוסופט מסיבות מטופשות למקרה שיש, ועדיין לא בטוח, אי התאמה בין אותיות שתדרוש מעבר לניהול דיסקים כדי לתקן.
אני מודה שאני לא ממש מקלקל שום דבר, ורק יש לי רושם שיש בלבול עצום ו"חוסר ידע", למרות שנראה שאתה טוען שאתה משתמש "מנוסה".
אבל אולי באמת, די פשוט, באמת (חוזר) לא עשיתי כלום., די פשוט (במילוי ריבוע).
יוֹתֵר...
יש לי הרושם שאתה מייחס את בעיית ההתקנה שלך לבעיה ה"מפורסמת" של סירוב העדכון עקב מדיה חיצונית מחוברת בעוד שבמקרה שלך, לא נראה שזה בכלל הבעיה, בדיוק. אני מרגיש שאתה מערבב הכל.
ובכן... בפשטות: קובץ ISO על מפתח USB, באופן אישי, ככזה, אם אני מבין אותך נכון, אין לו שום משמעות ושום שימוש, נראה לי...
כדי לעשות את זה אפילו יותר פשוט: לא מספיק להוריד קובץ ISO ולהעביר אותו למדיה חיצונית כדי שתוכל להשתמש בו. זה נראה לי מובן מאליו אבל במקביל, כשקוראים אותך, יש לי הרושם שזה מה שעשית...
נערך לאחרונה על ידי nolankotulan ב-26 במאי 2019, 09:45, נערך פעם אחת.