Windows 10 כבר לא מופעל ב-Pro5

שלום לכולם,

קיבלתי Surface Pro 5 שמתאתחל שוב ושוב לפני טעינת Windows 10.
אמרתי לעצמי שאולי לאתחול יש בעיה. כשאני מתחיל את זה עם נפח וכוח, אני מקבל מסך כחול שמציע לי כמה דברים. אז נכנסתי לשורת הפקודה (זה נראה כמו DOS), עשיתי chksdk ב-c: הוא מוצא כמה שגיאות בדיסק. הפקודה chkdsk /f המאפשרת לך לתקן את הדיסק נדחתה מכיוון שהדיסק מוגן בכתיבה (נזק). בכוננים e: ו-x: הוא עושה את אותו הדבר, בלתי אפשרי כי הם מוגנים בקריאה.
אני רוצה לציין שאני יכול לגשת לכוננים c: (דיסק מקומי), e: (כלי RE), x: (אתחול). אני יכול להסתובב בו וליצור CD..., dir וכו'... אני יכול אפילו להעתיק קבצים עם פקודת העתק על ידי הכנסת מפתח USB. בקיצור, הקורא/ים נראים מבצעיים.

בהיותי במבוי סתום הלכתי לשחזור מערכת באמצעות תמונת הדיסק המקומית, זה מתחיל משהו ואחרי שנייה אני מוצא את עצמי שוב בדף כדי לבחור אפשרויות תיקון (בעצם זה לא עשה כלום).

נכנסתי לאתר של מיקרוסופט כדי ליצור מפתח USB לשחזור (ניתן לאתחול) ואז שמתי עליו תמונת שחזור של Windows 10 20H2 שמתאימה לגרסה שהייתה עליו. הוספתי את כונן ה-USB לסדר האתחול של המשטח ואתחלתי עם המפתח בתוכו.

זה מאתחל נכון על המפתח, זה לוקח אותי שוב לתפריט עם מספר אפשרויות לפתרון בעיות, תיקון וכו'... סרטון באתר מיקרוסופט מסביר היטב מה לעשות הלאה.

כשאני מגיע לבחירה "פשוט מחק את הקבצים שלי" או "נקה לגמרי את הכונן" כל בחירה שאני עושה אני מצליח לקרוא בתחתית המסך "שחזור של המחשב הזה 1%" וזה מחזיר אותי לעמוד הקודם עם האפשרויות "פשוט מחק את הקבצים שלי" או "נקה לחלוטין את הכונן".

אז אני תקוע, אני לא יודע איך להתקדם בכלל. האם יש בעיה בדיסק כך שלא ניתן לשכתב אותו? דרך אגב איך הדיסק הזה נראה ב-Pro5, זה SSD? נשלף, או כלול בלוח האם?

אני ממתין בקוצר רוח לתגובתך (אני נשאר אופטימי כי הטאבלט מופעל, אני יכול לראות את המחיצות, להסתובב בהן, זה רק ווינדוס שלא רוצה להפעיל ואני לא יכול לבצע שחזור למרות שמילאתי ​​את ההוראות של מיקרוסופט ).