צלצול:חוֹבְבָן
שלום לכל משתמשי הפורום.
בהיותי על Linux Mint 18.3 עם המחשב הנייד שלי, מסיבות מקצועיות כבר זמן מה אני מנסה להתקין ווינדוס 10 בקופסה וירטואלית, אבל שום דבר לא עובד.
ואכן, לאחר שעקבתי אחר מדריכים ונהלים רבים, אני לא יכול לעבור את תצוגת הלוגו של Win שנשאר תקוע במחשב הווירטואלי שלי ומסרב להמשיך בהתקנה.
התצורה הראשונית שלי נשארת בירוק אבל גבוהה כי למחשב שלי יש 8GB של RAM ו-8 ליבות והפעלתי את האפשרות ב-BIOS וב-ISO ב-x64.
עם זאת, שמתי לב שכל ההדרכות נעשות עם אינטל בזמן שאני משתמש ב-AMD. יכול להיות שזה מה שחוסם?
תודה מראש על עזרתך.
הרוח
צלצול:סֶגֶל
עבר הרבה זמן מאז שהשתמשתי ב-virtualbox (זמן קצר לאחר הרכישה של Sun), אז אולי לא אעזור הרבה.
האם ניסית ISO אחרים (Windows 7, Windows 8)?
אולי זו בעיה של UEFI.
לגבי המעבד, אלא אם כן יש באג, אין לו השפעה על פעולת ה-VM. אם אין לך את ההוראות, הן בדרך כלל מחקות ובכל מקרה לא חיוניות.
אם אתם קצת ממהרים, אני מאמין ש-VMware Player פועל על לינוקס בנוסף להיותו חינמי, אחרת VMware Workstation בתשלום ואשר כמובן פועל על לינוקס.
צלצול:חוֹבְבָן
שלום פרו מידע. תודה על תגובתך וחבל על כך שלא הגבתי לך קודם.
הפתרון הוא לבחור ב- Other Windows x64 כך שהתיבה הוירטואלית תפעיל את התקנת ה-ISO.
אפילו הצלחתי להגדיר את ה-Insider iso בחשבון המשחקים האחר שלי.
לחשבון המקצוענים שלי הכל עובד כמו שצריך, אבל למשחקים, התיבה הוירטואלית לא מזהה את בקר ה-USB של ה-Xbox one וכרטיס ה-Bluetooth לא מתקין ומסרב להפעיל את רישיון ה-Windows בעוד שבחשבון השני שלי לא היו לי בעיות.
שוב תודה על תגובתך.