פס אנכי אדום על המסך
צלצול:מִקצוֹעִי
בונז'ור,
מאז אתמול נתקלתי בבעיה מצערת ב-Surface Book מהדור הראשון שלי שיש לי כבר 3 שנים (בעוד כמה ימים), למעשה לאחר שראיתי שגיאה מופיעה בזמן השימוש בפוטושופ שאומר לי שהאצת החומרה הושבתה, הצלחתי "להעריך" את נוכחותו של פס אדום אנכי גדול שהוא כל גובה המסך ורוחב פיקסל אחד בלבד. הפס אדום על כהות וכחול על אורות.
על ידי הסרת ההתקנה של מנהל ההתקן הגרפי של Intel HD והתקנה מחדש, הבעיה נעלמת באופן זמני, אך סרגל זה חוזר מאוחר יותר...
עלי לציין שיש לי דגם המצויד ב-Nvidia GPU הדיסקרטי. (Surface Book i5, 8gb, 256gb ssd)
האם לדעתך יש מה לעשות ברמת התוכנה? מכיוון שהקו "מת" לא מת כל הזמן, אני לא יכול לקבוע אם זו בעיית תוכנה או חומרה.
תודה, אני חוזר לבכות...
צלצול:סֶגֶל
האם הסרגל קיים במצב טאבלט?
אתה תדע מהר אם הבעיה נובעת מה-Nvidia GPU במקלדת או לא.
תעדכן אותנו לגבי המחיר שמבקשים ממך את התיקון, ותנסה לבקש מחווה, חרא במחיר.
תודה על עזרתך, כן הבר עדיין קיים במצב טאבלט, אפילו ביצעתי איפוס לכל מקרה, אבל זה לא עשה כלום, עכשיו יש לי את הפס האדום הזה כל הזמן. למזלי יש לי מסך חיצוני לעבוד איתו.
בטוח שבצד המחיר אני אתלונן כי כאן זה נראה בבירור כמו התיישנות מתוכננת, הטאבלט היה כמו חדש כבר 3 שנים, עדיין בשימוש על שולחן, ופתאום מופיע בר ממש לפני יום השנה ה-3 שלו.. מספיק כדי להכריח אותי לעבור לדגם הבא...
הפס האדום הזה נעלם שוב היום. אני באמת לא מבין את מקור הבעיה הזו.
צלצול:סֶגֶל
כל כך טוב, בתקווה שזה יישאר ככה, לאחרונה היה לי משהו שנפתר מעצמו (מכני), זו הפעם הראשונה שזה קורה לי ואני גם דופק על עץ.
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל6תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום