לוח שנה משפחתי עבור Outlook ו-Windows 10

צלצול:חוֹבְבָן

מזה זמן מה, לוח השנה "המשפחה" נעלם מיישומי Windows 10 (יומן ו-Outlook 365). לוח השנה עדיין קיים ב-outlook.com והוא עדיין מסונכרן היטב במכשירי אנדרואיד אך לא עוד במכשירי Windows 10 (Surface Pro, Surface Go, Lumia 950, Lumia 735).
אחרי יומיים שביליתי בפורומים בלי למצוא כלום, שאלתי את תמיכת מיקרוסופט, והתשובה הייתה ברורה: התכונה הזו הוסרה במקביל ל"שיפורים" נוספים במערכת (תיבת דואר משפחתית, אתה מדבר על התקדמות ...). לוח השנה ה"משפחתי" נשאר אפוא נגיש, אך רק ב-outlook.com ובאפליקציה של outlook לנייד, כלומר באנדרואיד אבל כבר לא ב-Windows.

אני מקווה שה-Surface הבא ירוץ אנדרואיד ושאוכל לשחזר את השימוש הרגיל בלוח השנה. אני אנצל את ההזדמנות לנטוש את Lumia שלי לטובת פיקסל. ובראשונה, הכל בגוגל!

צלצול:מוּמחֶה

לוח השנה המשפחתי אינו פונקציונליות "רגילה". זהו יתרון נוסף לחשבון דואר אלקטרוני של Microsoft. אם התכונה נמצאת בשימוש על ידי אחוז קטן מאוד של משתמשים, אז אין טעם לשמור עליה.
לאחר מכן, אם אתה מוצא את Google טוב יותר לשימוש שלך, אז שיהיה, לך על זה.

צלצול:חוֹבְבָן

מהי תכונה "רגילה"? סנכרון לוח שנה של מיקרוסופט עם אנדרואיד ולא עם ווינדוס?
ובמקרה זה, אין לומר "הוסף" אלא "להסיר"!
לגבי הגילוי שגוגל יותר טוב, זו לא דעתי, רחוק מכך, אבל אין לי כבר הרבה ברירה, לגבי טלפוניה סלולרית למשל!

צלצול:יָזוּם

מעולם לא גיליתי ש"לוח השנה המשפחתי" עובד כמו שצריך. לעתים קרובות לא יכולתי עוד לשנות אירועים שיצרתי, בגלל היעדר "הרשאות מספיקות".
עבר זמן מאז עבור המשפחה, חזרתי לעבוד כמו קודם על ידי יצירת לוח שנה 2 בחשבון שלי שאני משתף (בשינוי או לקריאה בלבד תלוי באדם).

צלצול:יָזוּם

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל4תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה