צלצול:יָזוּם
אני לא יכול לסבול את זה יותר, זה חייב לצאת!
אני חייב לזעוק את זעמי על מסע הפרסום החדש הזה שהשיקה גוגל עבור מכשירי ה-Chromebook, המשודר בלא מעט ערוצים כרגע. (לא מצאתי קישור)
נפלתי מתחת לזה לפני כמה ימים ואז הידיים שלי נפלו...
30 שניות או שגוגל זורקת בנו סקאדים בחוסר יושר אינטלקטואלי גס במחשבי PC (ווינדוס, כמובן בלי לנקוב בשם זה) כדי לקדם את ה-Chromebooks האלה ולגרום לנו לגלות את האור.
קלישאות עבשות לחלוטין, תשפטו במקום זאת:
- כל מחשבי המחשבים מתחילים לאט... בעוד מחשבי Chromebook מאתחלים תוך כמה שניות!
- לכל המחשבים האישיים יש חיי סוללה בינוניים... בעוד שמכשירי Chromebook עמידים במיוחד
מחשבים אישיים הם מחשבים עם תוכנות זדוניות עם התראות אבטחה לכל הכיוונים... בעוד ש-Chromebooks הם... אתה מבין את העיקרון.
הציעו אך לא תגידו במפורש: מחשבים אישיים כולם גרועים, כולם מכוערים... כן, לא פלא כשאנחנו מראים לדוגמניות שאנחנו בני 15!
תגיד מה שאתה חושב, מבחינתי זה פתטי. לפחות הקמפיין של Mac VS PC היה נכון יותר.
למעשה, הבעיה היא שהמודעה הזו "נכונה"... כן, אם עדיין היינו ב-2005 אבל אנחנו ב-2020, חבר'ה תתעוררו בגוגל, השוו מחשבים שנאמרו לפני יותר מ-10 שנים למכונות הנוכחיות שלכם... WTF.
צלצול:מוּמחֶה
מצדי, זה בהחלט מאוד נמוך כמודעה, אבל כשזה מגיע לדיסאינפורמציה, שקרים, חוסר אמיתות וכן הלאה והגרועים ביותר שגורמים לי לקפוץ מדי יום, היינו מפונקים בשלושת החודשים האחרונים או בארבעה החודשים האחרונים...
ואני בכלל לא מדבר על טכנולוגיה, אלא על הסיבה שאבדו מיליארדי בני אדם...
צלצול:סֶגֶל
ראיתי גם את המודעה הזו, והיא גם משכה את תשומת ליבי לנקודות השונות שאתה מצטט. אבל היי אוסף, בכל מקרה הרוטב לא לוקח את החרא הזה
Bambou85 כתב:אני לא יכול לסבול את זה יותר, זה חייב לצאת!
אני חייב לצרוח את זעמי
MDR
!! בין כל העוולות הקיימות על פני כדור הארץ, אין לך סיבות אמיתיות להגן כדי לבטא את התמרמרות שלך
?
ובכן זו אפל. תעשה כמוני: צפה בספוטים, תצחק ותמשיך הלאה.
השיווק שלהם מעולם לא השפיע עלי
רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?
חדשות טובות, נושא זה מכיל8תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!
כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום