נהל אחסון באנדרואיד

נהל אחסון באנדרואיד

צלצול:מְאוּשָׁר

בונז'ור ;

בשימוש באנדרואיד בפעם הראשונה בחיי, לא מצאתי איפה אתה יכול לנהל את האחסון באותו אופן כמו ב-WM. מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את האפליקציות בטלפון, ולשמור את ההורדות, התמונות שצולמו,... בכרטיס ה-SD.

מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה בבקשה? אני פועל (אנדרואיד 7.0).

האם אין אפליקציית טקסט טובה שיכולה להחליף את המקור?

והאם תוכל להפנות אותי לפורום אחד או שניים טובים לעקוב אחר חדשות אנדרואיד ולבקש עזרה?

מרסי.

ערב טוב

כאן זה פורום על ווינדוס, אז אפריורי לא המקום הכי טוב לקבל עזרה על הרובוט הירוק, גוגל יעזור לך למצוא את הפורום הטוב ביותר!!!!

צלצול:סֶגֶל

ערב טוב,

@afdl אין טעם לפטר חבר ללא סיבה, במיוחד כאשר הם לא עשו שום דבר רע. מדור אנדרואיד, iOS ומערכות אחרות בפורום מיועד למשתמשים שאינם ב-Windows.

כדי לענות על השאלה שלך @Bram_s, עבור תמונות אפשר לשנות את מיקום האחסון בהגדרות אפליקציית המצלמה. להורדות לא מצאתי את האפשרות שמאפשרת לעשות זאת בגוגל כרום וגם לא באינטרנט של סמסונג. אני עם אנדרואיד 5.0.2 אז אולי עם אנדרואיד 7 האפשרות זמינה.

ערב טוב.

אלכס

צלצול:חוֹבְבָן

ערב טוב @Bram_s וכמובן לאחרים

לגבי הכנסת התמונות לכרטיס SD:
אתה פותח את אפליקציית המצלמה ואז אתה לוחץ על גלגל השיניים (פרמטר) ואז אתה מחפש אחסון ואז אתה מאמת כרטיסי SD או זיכרון חיצוני וכו'...

ואז אתה בודק בכרטיס ה-SD שספריית dcim אכן נוצרה

לאחר מכן אתה מעביר את התמונות שכבר צולמו מזיכרון הטלפון לכרטיס ה-SD
לאחר שעשית זאת, הסרטונים והתמונות עדיין יועברו לכרטיס ה-SD
להורדות בסמסונג זה נמצא בספריית ההורדות בטלפון שלי מכיוון שאין לו כרטיס SD אבל j5e חושב שצריך להעביר אותם עם סייר קבצים

כמובן פרמט את כרטיס ה-SD בטלפון

לגבי הפורומים, זה תלוי במותג הטלפון בגלל שכבות העל של יצרני הטלפונים

A+

תודה לך על תשובותיך.

חשבתי לעשות את זה מהגדרות APN, אבל הנה מה שיש לי בהגדרות האלה:

רוצה לקרוא תגובות של חברים אחרים?

חדשות טובות, נושא זה מכיל16תשובות והן עשויות לעזור לך מאוד!

כדי שתוכל לצפות בהם, תצטרך להיות מחובר לפורום

התחבר / הרשמה