האם הטאבלטים של Windows מתים?

חוקי הפורום
לפני יצירת נושא או פרסום הודעה, אנא קרא אתחוקי הפורום

צלצול:נובו

אני מעריץ גדול של טאבלטים בגלל הניידות שלהם בנסיעות, והמועדפים עליי הם טאבלטים של Windows מכיוון שהם מחשבים מן המניין שאני יכול אפילו להתקין עליהם לינוקס שולחנית (בכנות, אני ממש לא אוהב את Windows) , אבל נראה כמו מיקרוסופט היא יצרנית הטאבלטים היחידה עם נתח שוק משמעותי, ונראה שהם ממש לא ששים לנסות לחדש. נראה שרוב החברות האחרות התרחקו ממכשירים שבאמת יכולים לשמש כטאבלט עצמאי והתיישבו על מחשבים ניידים שהמסכים שלהם יכולים להסתובב, וזה באמת מעצבן להחזיק בתנוחת טאבלט כי האצבעות לוחצות על המקשים (אלא אם הם מושבתים ). אז, האם הטאבלטים של Windows נכשלו? הם הולכים?

אני מבין שטאבלטים גרועים לתיקון, אבל באופן אישי, פשוט חבר אותם יחד עם ברגים או אפילו קליפסים ואני מסוגל לחלוטין להחליף את הסוללה, שזה הדבר היחיד שאני כמעט אי פעם רוצה לעדכן ברמה במכשיר. זו הסיבה שלעולם לא אקנה שוב Surface או iPad (שניהם תקועים יחד והסוללות בקושי מחזיקות מעמד לכמה שנים) והלוואי שהיה מגוון טוב יותר בחלל הטאבלט.

צלצול:מִקצוֹעִי

טאבלטים מעולים, כנראה אפילו הטובים שבטובים, אבל הם אפסיים מבחינת מחיר, אמינות, מודולריות ויכולת תיקון

באופן אישי היו לי 3 משטחים ו-3 עם פגמים כולל הפגם המפורסם של כתמים צהובים על ה-3... הבא

היום אני לוקח את מסך המגע של Lenovo ולעולם לא אקח שוב Surface