הסוללה שלי לא נטענת

הסוללה שלי לא נטענת

צלצול:נובו

בונז'ור

אז הנה אני קצת אבוד: קניתי את ספר השטח של Microsoft לפני 3 שבועות:
לזה יש מצב מחשב וטאבלט. לכן יש 2 סוללות:
הסוללה הראשונה (סוללה 2) עובדת, היא מאפשרת לי להיות במצב מחשב, אולם הסוללה הראשונה, זו שמאפשרת לי להפעיל מצב טאבלט, היא על 0% ואי אפשר לי להטעין אותה
יש לי מטען לשתי הסוללות אבל רק סוללה 2 מגיעה ל-100%

אז אני לא יכול להפעיל את מצב הטאבלט
האם יש לך פתרון, האם נתקלת בבעיה זו אם כן מה עשית?

צלצול:יָזוּם

צלצול:נובו

בונז'ור,
יש לי את אותה בעיה שקניתי Surface Book בדצמבר 2017, הייתי מאוד מרוצה ממנו עד שהופיעה תקלה לפני כמה שבועות: סוללה 2 שנמצאת במקלדת כבר לא נטענת ונשארת על 0%. סמל הסוללה מציין שה-Surface מחובר לרשת החשמל אך אינו נטען כלל. אני יכול להשתמש בסוללה רק מהחלק של הטאבלט (אוטונומיה נמוכה יותר), ואני צריך לנתק את הטאבלט כדי לחבר אותו ישירות לשקע החשמל כדי שיוכל להיטען מחדש. אלא שכרגע אין לי אפילו מספיק סוללה כדי לנתק את הטאבלט ולכן אני לא יכול יותר להטעין אותו...

ניסיתי את כל הפתרונות הניתנים באתר מיקרוסופט בדף בעיות הסוללה, כולל הסרת התקנת מנהל התקן הסוללה 2. ניסיתי את הכלי Surface Diagnostic. התקנתי גם את גרסת ה-Insiders האחרונה של Windows 2004 מתוך מחשבה שאולי זה יפתור את הבעיה.
פניתי לתמיכה של מיקרוסופט מספר פעמים, תחילה הטכנאי התקין מחדש את קושחת ה-Surface, ואז הוא יעץ לי לחכות לעדכונים פוטנציאליים. ללא הצלחה!
לבסוף, הטכנאי האחרון איתו שוחחתי בטלפון אמר לי שצריך לבצע החלפת חומרה אבל האחריות שלי ל-Surface שלי לא הייתה 3 חודשים, אז זה יעלה לי 649 אירו.

עדיין יש לי הרושם שמדובר בבעיית חומרה חוזרת בהתחשב במספר האנשים שסבלו מאותה בעיה עם ה-Surface Book שלהם מאז 2016. לאור המחיר הגבוה של ה-Surface Book, אני ממש מאוכזב מאוד שהציעו לי. החלפת חומרה במחיר של 649 אירו עבור בעיה חוזרת, למרות שהאחריות שלי הסתיימה רק לפני 3 חודשים.