שלום, ערב טוב לכולם.
זה עתה נרשמתי לפורום שלך, כי זה כבר עזר לי כמה פעמים, ואני מודה לך מאוד!!!!
הפעם, יש לי בעיית משמרות, ולא מצאתי פתרון לבעיה שלי, בתקווה שבדקתי היטב
תן לי להסביר: לחברים יש טאבלט Essentielb PC-TAB 1002-1 כבר יותר משנה, אבל משתמשים בו מאוד מאוד. הם רצו להשתמש בו לאחרונה, אבל לא ממש ידעו על זה, הם שאלו אותי אם אני יכול לחפש כי הטאבלט ביקש עדכון כבר כמה ימים, אבל באופן שיטתי גרם לשגיאה. גרסת Windows (10 במקרה זה) לא הופיעה בלשונית "מידע מערכת".
מצד שני, בעדכון של Windows היה עדכון זמין (1709), ונכתב "המערכת שלך כבר לא מעודכנת, היא דורשת עדכון, כי היא כבר לא נתמכת על ידי מיקרוסופט".. (I לא זוכר את המונחים המדויקים, אבל זה פחות או יותר זה). ).
בכל פעם שניסיתי להזיז, זה הביא לכישלון. אז נכנסתי לאתר של מיקרוסופט, ובידיעה שאנחנו יכולים לעשות עדכון ידני, זה מה שעשיתי, בעקבות ההסברים באתר. אז השתמשתי ב-Mediacreationtool, ושמתי את קובץ ה-ISO שלי על מפתח USB (לקחתי את הגרסה הנכונה, 32 סיביות במיוחד).
לפתע, אין יותר בעיות, העדכון התקבל היטב על ידי הטאבלט. אז השקתי אותו, אבל הבעיות התחילו בעת הפעלה מחדש... ואכן, מסך המגע כבר לא עובד, והמקלדת כבר לא מזוהה במלואה. אז פתחתי שחזור (כמיטב יכולתי, יש רק כמה מפתחות שמגיבים) אבל אין שחזור זמין....
אתה יודע ממה זה יכול לנבוע? יש לך לידים? אולי יש גרסת Windows 10 ספציפית לטאבלטים של המותג הזה? (מה שיפתיע אותי מאוד)... לכן אני ממתין לתגובותיך המושכלות, אם אתה צריך מידע נוסף, אל תהסס. תודה רבה מראש.
בברכה.